Ahojte hľadám fotografa alebo fotografku. Bývam v Slovenskej Novej Vesi...pri Voderadoch a svadbu budeme mať v Ciferi.. Veľmi pekne vám ďakujem za každý návrh. Keďže 15 -teho je sviatok tak by som chcela vedieť či to robí nejaký rozdiel cenovo? .. Ďakujem.
@adka1508 dobry den, byvame nedaleko Cifera a vas termin mame zatial volny :-) prosim pozrite moj profil, kde mozete najst aj ceny na buduci rok. cena je ta ista aj v sobotu, ked je statny sviatok :-) prosim pozrite aj nas web, kde su cele priebehy svadieb. v pripade zaujmu nas kontaktujte, rada sa s vami stretnem osobne a zodpoviem vase otazky. dakujem a zelam prijemne svadobne pripravy ;-)
@adka1508 Väčšina fotografov za vami príde v rámci Slovenska kamkoľvek - možno si vypýtajú náklady za dopravu, ale to mi príde zanedbateľná suma v porovnaní s cenou fotografa, prip. sumou za celu svadbu. Myslím, ze je teda lepšie sa orientovať na fotografa, ktorého práca sa vám páči, než na fotografa, ktorý je blízko vás. Samozrejme svoju úlohu zohrá aj cena za jeho služby a ďalšie faktory, ale jeho vzdialenosť od miesta svadby mne osobne príde ako najmenej podstatný faktor. AJ ked zrovna ja som z Pezinku, takze to mam k vam blizko :)
Držím palce, aby ste vyberali podľa správnych kritérií - ak by ste chceli nejakú napovedu, skúste pozrieť moje články na webe. Na webke nájdete aj môj cenník, keby som vás oslovila moja práca.
@adka1508 Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si moju tvorbu a keď budete mať akékoľvek otázky, som tu pre Vás :-) Martin