@lulu224 ahoj, my mame tiez 6.9. voľno. Sme zo zapadneho Slovenska. Svadby fotime ako dvojica (dve baby :-) ). Pozri si nase fotky na facebook stranke, v pripade, ze ta zaujmu, posleme aj odkazy na viac fotiek a na nas obe fotografky.
Dobrý deň. Som fotograf a venujem sa fotografovaniu svadieb a detičiek. Pozrite si moje práce a hodnotenia na FaceBook stránke. Ak vás moje fotografie oslovia veľmi rád zväčním váš veľký deň.
@lulu224 Dobrý deň prajem, ponúkam vám svoje služby svadobného fotografa, zároveň dávam do pozornosti moju prácu, ktorú nájdete v mojom profile, aj na mojom webe. :) Som zo Západného Slovenska a pôsobím na celom našom malom Slovensku. :)
@lulu224
Pekný deň prajem, rada by som Vás sprevádzala mojim objektívom počas Vášho veľkého dňa.
Môj cenník je nastavený tak, že je jedno odkiaľ ste, lebo náklady na dopravu si Vy nehradíte, ale keby niečo som zo Zlatých Moraviec a Váš termín mám voľný.
Viac o mne a mojej tvorbe nájdete na mojom profile a web stránke.
Teším sa na Vás a dovtedy majte pekné dni.
Dobrý deň . Taktiež vám ponúkam moje služby . Ak sa vám páči netradičné fotenie pri ktorom budete mať nie len spomienky ale aj krásny zážitok som tu pre vás .....:D Moju tvorbu nájdete aj na mojej web stránke.
Dobrý deň,
Rád by sme Vám ponúkol novinku na slovenskom trhu v oblasti fotenia svadieb FunFace fotobox. Ide o jedinečne zariadenie vhodné na každú svadbu, párty, oslavu, či firemný večierok. Zábava, fotenie, posielanie foto ONLINE, ako aj tlačenie fotiek, to všetko FunFace fotobox hravo zvládne.