Hľadám fotografa na svadbu 24.6.2017 v okolí Trenčína

7. júl 2016110

Ahojte, prosím Vás, poznáte dobrého fotografa a hlavne cenovo dostupného na termín 24.6.2017? Niektorí si za to pýtajú nehorázne sumy..
vďaka

• Pekný deň,

skúste pozrieť moje práce.

Termín zatiaľ voľný 🙂

• @pampi123  Dobry den,
    neviem co je pre vas nehorazna suma ale ak by vas zaujali moje fotografie tak napiste 🙂 Termin zatial volny 🙂

• @tommyfoto  ,
    Ďakujem za správu. Pre mňa je nehorázna suma, keď si za fotenie pýtajú 1000 a viac.. 😉
    Práve sa dohadujeme o termíne s jednou pani fotografkou, ktorej tvorba sa nám páči.
    Ale každopádne, Vaša tvorba je tiež veľmi pekná, ďakujem, odporučím ďalej..

• Sponzor fóra
  • @shphoto  veľmi pekné fotky, ďakujem. Ale momentálne komunikujeme s jednou pani fotografkou a zrejme sa dohodneme s ňou. pekný večer

• Dobrý deň, môžete pozrieť aj ku mne na stránku na fotky a cenník.

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• @pampi123  ahoj, pozrite si moje fotky na webe, ak sa Vám budú páčiť, budem rád ak sa ozvete.

• @pampi123  pozrite si aj moje svadobne fotografie, som fotograf z Bánoviec

• termín máme ešte voľný ak by ste mali záujem 😃

• Pekny den prajem. Takisto Vam ponukam moje fotosluzby, termin mam pre Vas volny. Budem rad, ak Vas moja praca zaujme, mozem Vas potom informovat o cenach , verim, zeby sme sa dohodli 🙂

• Ďakujem všetkým, čo sa ozvali. Niektoré tvorby boli fakt krááásne. Vybrali sme si www.hmfoto.sk
    Nech sa vám všetkým darí 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    Vaša svadba je výnimočná udalosť a my sme tu, aby sme ju oživili.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov