Zhanam fotografa na 27.5. v Kosiciach. Zatial sme oslovili dvoch ale zda sa nam privysoka cena 820 eur za foto + video (zakladny balik) Neviete odporucit niekoho kto ma vyhodnejsiu cenu? Alebo to je uplne normalne? ...kedze je to vyska bezneho mesacneho platu, zda sa mi to prehnane vela. Ratali sme tak s 500 € max. Dakujem
Pekný deň,
ak chcete kvalitnejšie služby, tak 500 (a viac) eur je cena LEN za fotografa....
Ak chcete Foto a Video do 500 eur, tak mozno niekoho zozeniete, ale treba pocitat s tym, ze kvalita bude veeeelmi biedna.....
@svadba_27_5 Ahoj za dobré foto a video je to dobrá cena. Iba slušný fotograf ťa môže vísť priemerne 400 - 500 Eur. Ak sú dobrý a páči sa ti ich práca, tak je to určite primeraná suma. Určite nájdeš tieto služby aj lecnejšie, ale je veľmi pravdepodobné, že aj kvalita pôjde dole. Skús popozerať a vypýtaj si ponuky od viacerých dodávateľov a porovnaj kvalita/ cenna. Neboj sa ísť aj trochu mimo svoj región, možno natrafíš na porovnateľnú kvalitu a nižšiu cennu.
Zdravím,
ponúkam Vám moje služby fotografa. V prípade záujmu ma kontaktujte, rád poskytnem bližšie info.
A moje vyjadrenie sa k cene a prečo a čo za čo, atď...
http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
S pozdravom,
Dávid Doroš
Pekny den zelam, fotim po celom Slovensku za viac nez priaznive ceny :) nahliadnite, moj profil Vam je k dispozicii...ak Vas moja tvorba zaujme, kludne sa ozvite :)
Dobrý deň.
Ponúkam Vám moje služby. V prípade, že Vás moje portfólio a ceny zaujali, neváhajte ma kontaktovať.Rád poskytnem bližšie informácie.
S pozdravom
@svadba_27_5 Dobry den, kvalitne sluzby vzdy budu stat o nieco viac, za preciznu praci su tvorca povie svoju odmenu. Precizna praca bude vzdy ziadana, pevne verime vsetci co tvorime svadby sirokej verejnosti, ze kazdy ma svojho zakaznika, a kazdy zakaznik ma svojho favorita - odhliadnuc od ceny. Pevne verim,ze si najdete zo vsetkych ponuk svojho favorita. Vsetko krasne prajem-e ;-)
@svadba_27_5
Dobry podvecer prajem!
Ponukam Vam moju malickost :) , pozrite si moju www-cku a v pripade zaujmu alebo ak by ste mali akukolvek otazku navahajte ma kedykolvek kontaktovat.
S pozdravom
Riky