Hľadám fotografa na svadbu v Prešove 29.4.2017

5. okt 201623

Hľadám fotografa na fotenie svadby v Prešove. Nemáme záujem o umelecké portrétne foto, iba o fotenie od obradu až do cca 1-2 hodiny rána. Termín: 29.4.2017. Ďakujem pekne 🙂 Budem rada za každú ponuku aj tip na fotografa 🙂

• @iam24  jeho som skusala este skor, ale je obsadeny..

• @suesun7  tak to som nevedela, že je obsadený ... asi ho budem musieť zarezervovať skôr, ked mám svadbu rok po tebe 🙂

• Sponzor fóra
  • Sme tu pre Vás!

• @jilekproduction  kontaktovala som Vas cez kontaktny formular na VAsej stránke

• @iam24  no skor urcite skor 🙂 aj ked teraz premyslam,ze tusim on len tento rok nefoti alebo nieco podobne..Nepamatam si uz presne,ale viem,ze nemohol na moj termin..

• @suesun7  a nevieš mi povedať aké má cenové relácie?

• @suesun7  u mňa voľné 😉

• @iam24  neviem, keďže nemal voľné, tak sme sa o cenách nebavili

• zumzum photodesign 😎

• @suesun7  Ďakujem aj tak 🙂

• Zaslali sme Vam mail.

• Dobrý deň.
    Ponúkam Vám moje služby. V prípade, že Vás moje portfólio a ceny zaujali, neváhajte ma kontaktovať.Rád poskytnem bližšie informácie.
    S pozdravom

• Ozvite sa, ak sa Vam bude pacit moje portfolio. Termin mam volny...

• Sponzor fóra
  • Rado Cerula ... je jeden z najlepších ..... 😉 😉 😉

• @suesun7  Ponúkam Vám svoje služby 😉 Pozrite si moju tvorbu a pokiaľ Vás zaujme môžete ma kontaktovať

• @sabina554  su aj lepsi podla mna 😉 ale tak kazdemu sa nieco ine paci 😉

• @suesun7  termin dostupny 😉

• Dobry den, prezrite si moj profil a web! Verim, ze vas moja praca zaujme natolko, ze sa rozhodnete pre mna. Staci napisat a rychlost, profesionalita a kvalita su zarucene 😉

• Dobrý deň. Pôsobím v Spišskej Novej Vsi a do Prešova to mam kúsok. Ak by Vás zaujala moja práca neváhajte ma kontaktovať.

• Dobrý deň termín máme zatiaľ voľný 😃 ak by ste mali záujem sme mladá dvojka s ktorou sa určite nudiť nebudete a zažijete veľa pohody pri fotení...

• Dobrý deň váš termín máme ešte voľný sme mladá dvojka fotografov s ktorými sa nudiť určite nebudete , fotenie má byť aj zážitok a máte mať z neho krásne spomienky 😃 sme tu pre vás do konca roka je na všetky svadobné balíčky aj 50€ zľava 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Roman Budai
    Celé Slovensko
    Svadobný fotograf
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov