Hladam fotografa pre originalne fotky 7.11.2015

3. mar 201520

Pekny den prajem,

Hladam fotografa na novembrovy termin. Niekoho, kto je kreativny a fotky budu mat aj davku humoru 🙂 dakujem velmi pekne za Vase ponuky ... 🙂

• Zdravím, Váš termín mám voľný. S pozdravom

• @delinka194  Dobrý deň, práve niečim takýmto by som rád obohatil svoje portfólio 🙂 ale zatial som na to nenašiel klienta. Na stránke ich nemám ale tieto fotky som robil na vlastnu svadbu. - https://www.facebook.com/124377430988301/photos/a.683156888443683.1073741838.124377430988301/683157055110333/?type=1&theater
    https://www.facebook.com/124377430988301/photos/a.683156888443683.1073741838.124377430988301/683156995110339/?type=1&theater
    Inak na stránke nájdete všetky potrebné info.

• Sponzor fóra
  • Dobrý den,
    Váš termín máme volný. Bližší informace zasílám do zpráv.

S pozdravem

Martin Hnátek | MarLin Photography

• @delinka194  Dobrý deň nevesta, a koľkáteho novembra budete mať svadbičku? Skúste popozerať moje portfolio na webe alebo facebooku. Keď Vás zaujme, kontaktujte ma prosím. 🙂

• Dakujem vstky, popozeram si fotografie 🙂 pekny den 🙂

• Pekný deň, termín mám zatiaľ voľný. 🙂

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Dobrý deň,
    rada Vám nafotím svadbu. 🙂 Pre bližšie informácie Vám rada odpoviem na Vaše otázky.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Ahoj, skús pozrieť moje portfólio, ak sa Ti zapáči, tak píš 🙂

• @delinka194  ahoj, termín mám voľný, ak sa ti bude práciť moja práca , veľmi rád poskytnem dalsie info.

• Máme to volné🙂

• Dobrý deň váš termín mám ešte voľný ak by ste mali záujem rada vás budem sprevádzať vašim veľkým dňom

• Rad vam ponuknem moje sluzby 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si aj portfólio na web stránke. Keď Vás moja práca zaujme, rád odpoviem na otázky 🙂

• Ahoj @delinka194  tvoj termin mam este volny, v pripade ze sa ti zapacia moje fotky, nevahaj ma kontaktovat.

Daniel

• Sme tu pre Vás! Pozrite si našu pracu 😉

• @delinka194  Pekný večer prajem. Pozrite si aj moje svadobné fotografie 🙂

• @delinka194  Ahoj, skús pozrieť aj moju tvorbu a web. Nájdeš tam všetko potrebné, na otázky rád odpoviem 🙂
    Pekný večer prajem

• Vsetkym Vam velmi pekne dakujem za ponuky a klobuk dole pred Vasou pracou...ste uzasni 🙂 bolo pre mna tazke vybrat si...ale podarilo sa mi...

dakujem Vam za ochotu a prajem vela stastia, uspechov a radosti z prace 🙂)))

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    Vaša svadba je výnimočná udalosť a my sme tu, aby sme ju oživili.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov