Hladam fotografa, prípadne aj kameramana 3.9.2016 na svadbu v PO okoli

10. feb 201619

Hladam sikovneho fotografa za fajn cenu na 3.9.2016 na svadbu v PO okoli. Ak by poznal aj sikovného kameramana,to by som len uvítala 🙂

• @sherie  Dobry den, Vas termin mam volny, pozrite si moju pracu a mozno sa dohodneme. Prajem pekny den. Pavol Varga

• @sherie  Ahoj, ak sa fotky budú páčiť, rád pošlem dalsie info.

• 😉 Sme tu pre Vás! Sme z Trebisova, cestovanie nie je problem!

• Sponzor fóra
  • @sherie  Pekny den prajem, tento termin mam volny. Pokial Vas moja praca zaujme, rad poskytnem viac info. Cenu mam uvedenu na webe. S pozdravom

• Budeme radi ak si pozriete našu tvornu ... termín mame nateraz aktualny !

• ak sa Vam paci moje portfolio, urcite sa ozvite 🙂

• Dobry den,

termin mam volny ak sa vas moja praca zaujala kludne ma kontaktujte.

Miro

• "Kameramana" Tomaša Š. z Presova neoporucam.Vlastna skusenost.Zla komunikacia,arogancia,amaterizmus a neprimerane vysoka cena.Navysovanie ceny po svadbe,vydieranie vymazanim...

• Dobrý deň.
    Ponúkam Vám moje služby. V prípade, že Vás moje portfólio a ceny zaujali, neváhajte ma kontaktovať. Rád poskytnem bližšie informácie.
    S pozdravom

• Ponúkam Vám svoje služby

• Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• odporučam toho naj kameramana Plančára
    fotograf Droblienka-super

• Zdravím,

som z PO a som Vám k dispozícií.

Viac fotografií nájdete u mňa v profile a aktuálne veci na osobnom webe, napr. v sekcii blog.

V prípade záujmu ma kontaktujte, prosím.

S pozdravom, Dávid Doroš

• Samozrejme, nie je problém. Ak sa Vám páčia fotky v mojom profile a na webe - som k dispozícii. 🙂

• Dobrý deň taktiež vám rada ponúkam naše služby ,ak chcete mať na fotografie a aj na samotné fotenie mať pekné spomienky sme tu pre vás, Teraz svadobné fotenie aj s 15% zľavou

• Sponzor fóra
  • @sherie  Dobry den, termin 3.9.16 zatial mame este dostupny pre Foto (fotografa) rovanko aj Video (kameramana) staci sa vcasne ozvat . 😉

• Dobrý deň, termín mme zatiaľ voľný. Pozrite si naše portfólio a kontaktujte nás. Zašleme Vám cenovú ponuku.

• Zdravicko, prezrite si moju stranku a nevahajte sa mi ozvat. Obojstranna spokojnost, profesionalita a kreativita zarucena 😉

• termin mame zatial volny, info na požiadanie alebo na webe 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov