Hľadám fotografa v Košiciach

ahojte hladam fotografa ktory robi dobre fotky aj v tmavych pristoroch a vie presvetlit tu fotku aby to vyzerao prirodzene. najde sa niekto sikovny? :-)
Odpovedať
Katarína Pavlíčková - Fotozupka, ZumZum PhotoDesign, UP studio ... mne sa ich praca velmi paci :-)
Odpovedať
noo...to je moj chlebik :) skuste pozriet moje foto. v pripade zaujmu hned piste. pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ponúkame Vám naše služby môžeme Vám Vašu svadbu aj točiť aj fotografovať. Vôbec nemáme problém s tmavými priestormi na to máme techniku. Z Levoče do Košíc chodíme dosť často doprava ne je problém, čo sa týka cenovej ponuky len na Váš e-mail prípadne osobne stretnutie. :-) :-) :-) S pozdravom a želaním pekného dňa Jozef Griger Videofamily
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň milá nevesta. Dovoľte mi ponúknuť Vám svoje služby. Na fotografovanie aj v tmavých priestoroch mám vybavenie - blesky, foto.dáždniky, softbox. Niekedy ich používam dokonca aj v exteriéri, pretože hlavným predpokladom pre krásnu fotku je predsa "dobré svetlo" :) Kompletnú ponuku mojich služieb, galériu i cenník nájdete na mojej web-stránke.
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte si predsa dovolím pridať pár ukážok fotografií, ktoré vznikli v tmavom kostolíku práve použitím foto.osvetlenia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady. Pozrite si naše fotogalérie na a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den nemam s tym technicky problem mam prenosne zableskove zariadenie aj klasicke svetla tiez fototechniku prisposobenu na fotenie v horsich svetelnych podmienkach. Moju pracu si mozete pozriet aj na mojejsvadbe v profile. Nenapisali ste datum svadby co je dolezite kedze mam uz len par vikendov neobsadenych.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, s fotením v tmavých priestoroch mám skúsenosti na úpravu používam profesionálny software, mám svetelné objektívy ktoré dokážu fotiť aj za tmy ;-) , pozrite si moje portfólio, veľmi rád zvečním váš veľký deň.
Odpovedať
Profilova fotka
Ponúkam svoje služby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?