Hledáme svatebního fotografa 27.6.2015 Kežmarok

6. máj 201514

Dobrý den, hledáme se snoubenkou fotografa na focení svatby dne 27.6.2015 v Kežmarku a Ždiaru od rána do večera🙂. Budeme vděční za jakékoli reakce, případně nám prosím zašlete i cenové nabídky, předem děkujeme🙂

• Ahoj, skús pozrieť aj moje portfólio (aj na mojej FB stránke). Ak sa Ti zapáči, píš pre bližšie info 🙂

• 😉

• Sponzor fóra
  • Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Sme tu pre Vás! 😉

• Dobrý deň.
    Ponúkam Vám moje služby. V prípade, že Vás moje portfólio a ceny zaujali, neváhajte ma kontaktovať.Rád poskytnem bližšie informácie.
    S pozdravom

• Vyberte to co Vam je pochuti,drzime palce, nechsa dari 😉

• Ponukam Vám svoje služby 😉

• ahoj, váš termín mam volny, ak sa Vám moja práca bude páčiť určite sa dohodneme..

• Radi prideme, Vaš profi team,
    Profesionálne spracovanie fotografií a strih videa. Svadobné foto od 265 EUR Svadobný film od 300 EUR

• Dobrý deň. Pozrite moju prácu. Pokial Vás zaujme napíšte. Rád Vám urobím kvalitnú pamiatku na Vašu svadbu.
    Z úctou Peter Mrázik

• Volný fotograf na tento termín je Jozef BRAJER ..... https://www.google.sk/?gws_rd=ssl#q=jozef+brajer+photography

• Dobrý deň, uvoľnil sa mi tento termín. Moju prácu si viete pozrieť na mojej novej WEB stránke alebo FB profile (odkaz z WEB-ky). Ak Vás moja práca zaujme, rád Vám pošlem cenník mojich služieb.

S prianím pekného dňa - JOZEF BRAJER PHOTOGRAPHY

• Svadba s RBG STYLE
    Hľadáte svadobného fotografa, vizážistku, stylistku všetko v jednom ?
    Vsaďte na RBG STYLE tím profesionálov. Špecializujú sa od zachytenia atmosféry, svietenia, kompozície, vizáže, modelovaniu nechtov, 3D-6D mihalniciam až po výsledný efekt PERFEKTNÉ FOTKY z vášho jedinečného svadobného dňa.
    Tento RBG STYLE tím je flexibilný , príde za Vami hoci aj na kraj sveta . Hlavnou prioritou tohto tímu je spokojnosť zákazníkov.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov