Kameraman a fotograf, 14/11/2020, Stará Ľubovňa

Pekny den, zhanam kameramana a fotografa (s ukazkou tvorby) na svadbu 14/11/2020 v Starej Lubovni. Najlepsie ak obaja spolupracuju/ spolupracovali. Dakujem za rady, ponuky.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, našu tvorbu nájdete na webe, termín máme voľný 😊 Robíme foto aj video
Odpovedať
Profilova fotka
@kikapog Pekny den Ponukam vam kvalitu, skusenosti, emocne fotografie, mam za sebou 250 svadieb za 5 rokov. Spolupracujem s velmi sikovnym kemaramanom, je to aj super clovek. V Starej Lubovni som fotil tieto zabery Viac na mojom fb Miqo Cash Photography alebo webe. Miqo
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den s fotografka skuste pozriet moki tvorbu na fb Kyria photography
Odpovedať
Profilova fotka
@kikapog Pekný deň želám. Nahliadnite na môj web pre viac mojej tvorby. Spolupracujem s kameramanom, ktorý má nádhernú tvorbu ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, termin mame zatial volny a sme jeden profesionalny tim fotograf + kameraman. V pripade, ze Vas zaujme nasa tvorba na www.fotosuchy.sk kde si mozete pozriet ukazky celych svadieb tak ako aj videa, nevahajte nas kontaktovat. Prajeme prijemne svadobne planovanie Marek
Odpovedať
Profilova fotka
ak by sa vám naša tvorba páčila sme tu pre vás termín svadby je ešte voľný
Odpovedať
Profilova fotka
Príjemný dobrý deň ... termín máme voľný ... posielam ponuku do IP
Odpovedať
Profilova fotka
@kikapog Dobrý deň prajeme :). Váš termín máme zatiaľ volný, pozrite si náš profil :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň,rád Vám ponúknem Video i Foto služby v zohranej dvojici a výhodnom balíčku ,,2 v 1,, Viac i na mojom webe,v prípade záujmu ma prosím kontaktujte.Pozdravujem, Milan
Odpovedať
Profilova fotka
@kikapog pozrite si aj moje svadobne fotografie, viac info na webe
Odpovedať
Profilova fotka
Sme tu pre Vás!
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer. Budem rád ak nahliadnete do môjho portfólia. V prípade záujmu pošlem cenovú ponuku. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobrý deň :) Termín mám voľný, spolupracujem so skúseným kameramanom :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Termín u nás aktuálny, Budeme radi ak nazriete na naše portfolio a pozriete si našu tvorbu. VIDEO+FOTO služby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?