Nájde sa fotograf na dátum 27.6.2015 ?

24. mar 201523

Svadba v štýle vintage,rockabilly, miesto konania Kúty. Možné ponuky poprosím do IP. Ďakujem 🙂

• @puntik27  Dobrý, k dispozícii, pozrite si môj web ak vás osloví neváhajte ma kontaktovať 🙂

• Dobry den, pozrite sa na nasu pracu, ak Vas zaujme radi Vam spravime ponuku.

• Sponzor fóra
  • Pekný deň prajem. Pozrite si aj moje svadobné fotografie 🙂

• Zdravím, Váš termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja práca zaujme, som k dispozícii. J.D.

• Do IP som Vám poslal ponuku. Cestovné je už v cene.

• Vintage milujem! Termín mám žiaľ už obsadený, ale ak by ste zvažovali aj portrétne fotografie mimo svadobného dňa, som Vám k dispozícii 🙂

• Dobrý den,
    podívejte se prosím na naše stránky. Pokud Vás naše tvorba zaujme, tak se můžeme nezávazně pobavit, například přes skype.
    Fotíme vždy ve dvou fotografech a jsme schopni nabídnout i vizážistické služby.

Hezký den

Martin Hnátek | MarLin Photography

• Prajem pekný deň,tento termín mám zatiaľ voľný a som z Malaciek. Rad Vám ponuknem svoje foto služby. V mojom profile nájdete link na web a FB kde nájdete viacero fotiek. Teším sa na prípadnú spoluprácu 😊

• Dobrý večer,
    ponúkame dve fotenia v jednej cene a mnoho ďalších výhod za skvelé ceny.
    Radi Vám to krásne zdokumentujeme.
    Pre ďalšie info nás prosím kontaktujte.

• ahoj , termin zatial volny, ak fotky zaujali velmi rad poslem viac info do mailu.

• Ponúkam svoje foto služby.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň,
    ak máte záujem o naše služby prosím kontaktujte ma... 🙂 PS: Poskytnem Vám viac informácií o nás nakoľko organizujeme komplet svadby na kľúč podľa požiadaviek klientov.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň ... termín mám ešte voľný pokiaľ máte záujem 🙂 ... podrobné info posielam do IP

• Tiež ponúkam svoje služby 🙂

• Svadobné fotenie v štýle vintage. Máme voľný termín.

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Veľmi rád Vám odpoviem na Vaše otázky.

• Dobry den.Vas termin mam zatial volny. V pripade viac informacii kontaktujte ma.

• Dobrý deň váš termín mám ešte voľný v prípade záujmu vás budem rada sprevádzať vo vašom veľkom dni

• Dobry den. Rad vam ponuknem moje sluzby.

• Radi prídeme.
    Vzdialenosť nieje problém.

Profi team Svadbafotovideo

• Dobrý deň. Pozrite moju prácu. Pokial Vás zaujme napíšte. Rád Vám urobím kvalitnú pamiatku na Vašu svadbu.
    Z úctou Peter Mrázik

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    0903 591 415
    Pôsobím v Bratislave a okolí a rada pricestujem vrámci Slovenska.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov