Sme študenti, na svadbu si zarábame sami na brigádach, je to ťažké, potrebujeme preto cenovo dostupného fotografa, ale záleží mi na kvalite fotiek.. Ak sa nájde niekto ochotní, napíšte mi prosím správu, ďakujem
Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady.
Pozrite si naše fotogalérie a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.
Zdravím Vás,
veľmi rád pre Vás nafotím Vašu svadbu. Nie som priamo z Vášho kraja, ale nie je problém vycestovať kamkoľvek. Prosím pozrite si môj profil. Poslal som Vám môj cenník do internej pošty.
Pokiaľ Vás moja ponuka zaujala môžete ma kontaktovať.
PF2014 :-)
Pekne Vás pozdravujem. V prvom rade chcem vyjadriť svoju radosť, keď čítam že Vám na fotografiách veľmi záleží. Totiž presne to vystihuje i mňa a moju prácu. Záleží mi na každom jednom zábere. Skúste pozrieť moje portfólio, verím, že Vás môj štýl fotografovania osloví. Vždy sa snažím zachytiť a podať fotografie vo forme svadobného príbehu. Taktiež sa snažím o zachytenie krásy, lásky.. o umenie. Kedykoľvek ma môžete kontaktovať na cene sa iste dohodneme :-).
Dobrý deň,
Rád by sme Vám ponúkol novinku na slovenskom trhu v oblasti fotenia svadieb FunFace fotobox. Ide o jedinečne zariadenie vhodné na každú svadbu, párty, oslavu, či firemný večierok. Zábava, fotenie, posielanie foto ONLINE, ako aj tlačenie fotiek, to všetko FunFace fotobox hravo zvládne.