Hladame fotografa na fotenie malej svadby v Tatrach. Chceme len foto z obradu, gratulacii, spolocne foto zo svadobcanmi a portrety novomanzelov v intereri aj v exterieri hned po obrade. Najlepsie fotograf, ktory pozna Tatry a krasne miesta na fotenie. Co sa tyka videa ak tak len kratky zostrih s originalnym uvodom , nasledne obrad, a nejaky pekny zaver - dlzka max 45 min.
@votaress dobry den, Ci kratka alebo dlha, mala ci velka svadba - az sa Vam nieco paci urcite si to Kupite. Porsche je male ale stoji viac ako Skoda Octavia - ale stejne Vas odnesu obe auticka ;-)
Dobry vecer...v uvedeny den mam volno a mozem ponuknut svoje sluzby... som z Popradu a v Tatrach som doma :) Budem rad, ak si pozriete moje portfolio a budete ma kontaktovat ohladom blizsich informacii... Pekny zvysok dna prajem :)
Dobrý deň,
rada Vám ponúknem naše služby. Sme tím ľudí špecializovaný na foto a video služby, výzdobu (sála, kostol, auto), DJ... spolupracujeme s viacerými firmami a ľuďmi. Viac informácií Vám posielam do pošty :-)
Pekný dník
V Tatrách som naposledy fotil v júni 2014. Nie je problém ani s videom. Spolupracujem s tímom kameramanov.
Pokiaľ Vás moja práca osloví, som na tento termín k dispozicii..