Sikovny fotograf PO a okolie? fotenie mimo termin svadby (svadba 19.9.)

prosim poradte niekoho sikovneho aj s ukazkami fotiek...a tiez ak viete poradit pekne miesto na fotenie
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň rád Vám ponúknem moje služby.
Odpovedať
www.ferokollar.sk overena kvalita
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravicko, ak hladate spokojnost, ako s fotografom, tak aj s krasnymi fotkami, prezrite moj profil a pokojne mi napiste ;)
Odpovedať
Kameraman Tomaš Š.-nocna mora,hroza.Pokazene spomienky na krasny zazitok-sudna dohra. Dobry den,pokladam si za povinost upozornit Vas na zaklade mojich osobnych skusenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@presovcanobcan Netusim aku robotu odviedol kameraman / nepoznam ho/ a ani ake ste mali podmienky a ani aku dohodu medzi kameramanom alebo podla coho ste ho vyberali. Myslim si vsak ze je absolutne neferove ak anonym pise o svojej skusenosti s kameramanom a ci vobec ste objednavatel jeho sluzieb a nie len nejaky konkurent co sa snazi potopit druheho kameramana. Neuviedli ste co sa na videu nepaci, nenapisali ste ani ake ste mali podmienky a dohodu s kameramanom a nakoniec by mal dostat aj priestor na vyjadrenie kameraman aby neslo len o ohovaranie ktore moze mat tiez sudnu dohru. Mohli ste cele video ulozit na nejaky virtualny ulozny priestor dnes su mnoho zadarmo a zdielat to. Niekedy nestacia len slova.
Odpovedať
@markolino spomínaný "pán kameraman" ani nie je kameraman, je to kuchár, ktorý si kúpil kameru a vydáva sa za profesionála... začal točiť videá vo svojom folklórnom súbore a zrejme si myslel, že zo svadieb bude mať väčšie zisky... tento "kameraman" nedodržiava termíny uvedené v zmluve, namiesto ospravedlnenia objednávateľom sa nehanbí prezentovať tým, že pre neho nie je zmluva dôležitá, lebo on sa riadi v prvom rade 10timi božími prikázaniami... poviete mu, že niečo vo videu určite mať nechcete, ale on to tam dá, lebo JEMU sa to tak viac páči... ak ho na to upozorníte, vyhráža sa súdmi... alebo si jednoducho povie, že video zo stužkovej študentom neodovzdá, lebo jemu sa to video nepáči (nakoniec odovzdal, ale bez problémov to nebolo)... ďalší príklad neprofesionálneho správania tohto "pána kameramana" bolo, keď natočil zábery, ktoré mali byť zverejnené až na danej akcii, v deň hlavného natáčania, ale on ich zverejnil na svojej fb stránke pre verejnosť už skôr a hostia tým prišli o prekvapenie... taktiež žiadne ospravedlnenie z jeho strany, lebo veď je to JEHO video a si s ním môže robiť čo chce... nemyslím, že je nefér, ak niekto napíše pravdu, svoju vlastnú skúsenosť o nejakom dodávateľovi... pochybujem, že sa "pán kameraman" začne obhajovať, lebo jediné, čo on vie, je oháňať sa právnikmi a odvolávať sa na svoju vieru...
Odpovedať
Profilova fotka
@tatiana_ Tatiana ja to beriem vseobecne, kameramana nepoznam ide o ten prispevok presovcanaobcana mal by tu byt nejaky poriadok nielen zo strany Pro ale aj neviest. Pro si tento profil platia ale casto podvadzaju a robia si skrytu reklamu cez aliaz a vydavaju sa za nevesty. Taktiez ak ide o referenciu na Pro mal by byt nejaky postup ako ho pisat teda co mu bolo vytknute nejako konkretizovat, co bolo dohodnute pred realizaciou. Pravda ma mnoho stran a mnoho pohladov a prave preto cim viac sa konkretizuju skusenosti tym to je aj uzitocnejsie pre dalsie nevesty. Lebo slovo nepaci sa mi nie je velmi smerodajne. Poviem to tak ako to raz urobil moj profak na skole ked sa robila klazurna praca. Tam bola dolezita aj obhajoba teda bol to sposob konkretizovania a rozobrania diela aby bolo jasne kazdemu aky viedol zamer autora a co tym chcel povedat. Ak profakovi niekto povedal len na fotku ze sa mu paci - ci nepaci nejaka vec dostal gulu darmo ze praca bola za 1. Preto je dolezite konkretizovat na diele co sa objednavatelovi nepacilo lebo to co sa paci jednemu nemusi zase druhemu. Zmluva je zavezna pre obe strany preto je dolezite si spisat body ktre by ste chceli aby dodavatel urobil a zaroven aj dodavatel moze urobit to iste dat si zase svoje podmienky. Darmo ze to moze byt vas vysnivany dodavatel ale v konecnom dosledku sa nemusite na realizacii dohodnut. Mozno budete prekvapeny ale i dodavatel si vybera ci bude s vami pracovat a za akych podmienok. Mienkotvorba pre dodavatela je velmi dolezita casto dolezita ako jeho financne ohodnotenie. Pokial si ho ludia budu objednavat znamena ze je popularny a teda vyhladavany. Je to citliva zalezitost preto je potrebne v referencii na profesionala konkretizovat svoje nazori a postoje k dielu pomahate tym aj druhym nevestam sa spravne rozhodnut.
Odpovedať
@markolino Dobry den,pisem svoju osobnu skusenost,za ucelom upozornenia pre ostatnych. "Kameraman "Tomaš Š. z Presova nedodrziava dohody ,zmluvne podmienky a nasledne vydiera nedodanim dohodnuteho rozsahu,resp.chce dodat,ale navysuje cenu. A v nasom pripade sa to bude riesit sudnou cestou,lebo niekto uz musi zastavit taketo praktiky!
Odpovedať
Profilova fotka
@presovcanobcan Preto mam rad pevne cenniky a nielen u seba ale i fotograf ma svojich dodavatelov alebo pri cokolvek inom. Nemam proste rad turecky trh. Skoda ze zopar jedincov kazi tomuto peknemu remeslu meno a potom nas hadzu do jedneho vreca.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v prípade záujmu sa s Vami rada dohodnem a určite vyberieme aj miesto na fotenie. :-) Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Ponúkam Vám svoje služby aj mimo termín svadby. Kontaktujte ma :)
Odpovedať
Profilova fotka
@rita786 Dobrý, ak šikovného, tak mňa :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobrý deň, ak sa Vám moja práca páči a radi by ste využili moju kreativitu, môžete ma kontaktovať, aj cez môj web ktorý mám v profile, kde môžete toho vidieť viac. Termín mám voľný. Ďakujem a pekný deň prajem Miro
Odpovedať
Ano suhlasim so svadobcanobcan a tatiana_ ze ten kameraman je hroza, nocna mora tiez absolutne zla skusesnost, stres a nervy..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?