skúsený profi fotograf a kameraman na 12.9.2015

24. mar 201512

prosím poradte mi niekoho fakt profíka za rozumnú cenu

• @januskaamirusko  pozrite aj moje svadobne fotografie, termin mam volny

• @januskaamirusko  Na stránke mám cenník aj portfólio. Ak by sa Vám moja práca páčila ozvyte sa 🙂

• Sponzor fóra
  • Ponúkam svoje služby 😉

• Ahoj, skús pozrieť moje portfólio. Možno Ti môžem ponúknuť to, čo hľadáš. Ponúkam fotografovanie. Pre viac info píš. 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Rad vam ponuknem moje sluzby 🙂

• @ januskaamirusko, tento termín máme voľný. Našu prácu si môžete pozrieť na našej stránke, blogu alebo na FB. Ak sa vám naša práca páči, rady budeme súčasťou vášho svadobného dňa. Pre viac info napíšte 🙂

• Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše služby nakoľko sme tím ľudí. V prípade, že sme Vás zaujali rada Vám napíšem viac informácií do IP. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý deň, ponúkame Vám naše služby skúseného tímu kameramana a fotografa z jedného štúdia. Ponuku Vám posielam do IP. S pozdravom Martin Kavecký - štúdio KAMA

• Dobrý deň,
    váš termín mi ešte ostal voľný, kľudne si pozrite moju tvorbu a ak sa Vám bude páčiť, napíšte mi. 🙂

• Radi prídeme.
    Vzdialenosť nieje problém.

Profi team Svadbafotovideo

• Dobrý deň. Pozrite moju prácu. Pokial Vás zaujme napíšte. Rád Vám urobím kvalitnú pamiatku na Vašu svadbu.
    Z úctou Peter Mrázik

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov