@barba26 Pri výbere fotografa si nevšímajte iba dokonalé nastajlované portréty. Platíte fotografa za celodennú prácu, žiadajte od fotografov celé svadby a pozrite si ich niekoľko, aby ste mali istotu, že fotograf má konzistentný štýl a nespravil pekné fotky iba vďaka prostrediu. Portrétové fotenie ako-tak zvládne relatívne veľa fotografov, ale nafotiť celú svadbu na slušnej úrovni iba málokto. Viac informácií posielam v správe.
Dobry den, Vas termin mam volny a budem rad ked si pozriete moju pracu na webstranke. Do pozornosti davam hlavne sekciu Blog kde najdete fotografie z celych svadieb - svadobne pribehy :)
Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Najviac aktuálnu tvorbu mám na facebook fanpage. Keď bduete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem. :-)
@barba26 Neurobte tu chybu, ze si budete pozerat LEN na fotky. Tie sú dôležité, ale rovnako dôležite je ako vznikajú, či je pri nich zábava, alebo stres, kopa opakovania záberov a celodenné režírovanie, alebo o fotografovi ani nebudete vedieť. Zistite si kedy vam fotograf fotky doda, v akej kvalite, s akym spracovanim. Keď sa porozprávate s fotografmi, zistite, aké sú vaše potreby a ich riešenia problémov. Budte narocna, chcite o fotografovi vediet viac nez len ze si pozriete 5 jeho najdokonalejsich fotiek z poslednych 4 rokov fotenia. Viac postrehov a rád sa dočítate aj na blogu na mojej webstránke, kde nájdete aj moje portfolio a cennik.