fotenie s daznikom moze byt tiez super ved mam naj fotografa :-D
Ja som pocula v Mojmirovciach sa da len v zahrade fotit, Kastiel je sukromni tam nepustaju no dufam ze to boli Mojmirovce :-N
tiez nemame atelier :-D ked bude prsat, budeme chodit pomedzi kvapky :-D
ale nie, srandujem,tiez sa modlim za prijatelne pocasie - uplne horucavy to nemusia byt, ani ostre slnko, my sme skromni 8-)
to: sonenschein
skocte sa tam najprv pozriet, aby ste neboli sklamani...neviem aku mas predstavu o fotkach, ale mne sa podla tych obrazkov zda byt dost moderne zariadeny/upraveny (neviem, ci by niekto podla toho urcil, ze to bolo fotene v kastieli)...a mozno su na nete len take modernisticke fotky ;-)
kazdopadne, byt vami, tak sa tam najprv mrknem... ;-)
my sice planujeme svadbu na buduci august (2008), ale ked tak pozeram na ten tohtorocny (aj teraz priserne leje), tak budeme tiez musiet vymysliet nejaku "mokru" alternativu (zatial mame vybrane iba 2 exteriery)... :-|
cafte, ja som tiez nechcela dazd na mojej svadbe, ale niekto sa rozhodol, ze nam "musi"prsat stastie :-| ,a le nakoniec nam vysli nadherne fotky, no nie su slnieckove je pravda, ale su ine; no nelialo nam silno, skor jemne prsalo, miestami poprchavalo, akurat pred vstupom do kostola sa "rozlial dazd" a po obrade sa nam vycasilo, co som bola rada; neda sa to ovplyvnit, ale nemyslim, ze nakoniec to bola nejaka pohroma, i ked samo, ze slniecko je slniecko ;-) budete mat pekne fotky s dazdnikom, i v atelieri, i ked ja som bola silne prosti a nic take nemame; a co Mojmirovce, pocula som len same chvaly :-) zelam , aby Vam vsetkym svietlo slniecko, :-)