Svadobné fotografie, Ružomberok, 18.4.2020

19. dec 201911

Dobry den,
Prosim zaslite mi cenovu ponuku na sluzby svadobneho fotografa. Prosim konkretny cennik, ja viem ze zalezi na rozsahu, ale snad mate nejaky cennik na zaklade ktoreho robite cenovu ponuku 🙂

Vdaka

• @janre  pekný deň prajem, tento termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja práca zaujme, rád poskytnem viac info. S pozdravom

• dobry den @jan_ducko  , mal som na mysli konkretnu cenovu ponuku (cena je samozrejme jeden z faktorov pri vybere)

• Sponzor fóra
  • Pekný deň ,rád ponúknem svoje Foto služby , termín voľný,viaceré výhodné časové balíčky.
    Viac info o jednotlivých balíčkov i na mojom webe.Poslal som Vás i správu-poprosím i o Vašu reakciu 😉
    Ďakujem, Milan

• @janre  tiež mam termin volny, cennik a viac info na webe,

• ak by ste mali záujem termín svadby máme ešte voľný zasielam správu

• nech sa páči, nahliadnite na môj web 🙂

• @janre  Dobrý deň, Váš termín mám ešte voľný, viac informácií posielam v správe 🙂

• Fotobudka foto

• Dobrý deň. Termín u nás aktuálny. Budeme radi ak nazriete na naše portfilio a pozriete si našu prácu. VIDEO+FOTO - výhodné cenové balíčky

• Dobrý deň,
    ponúkam Vám naše služby. 🙂
    V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím informuje formou internej pošty a ja Vám rada odpoviem.
    Ďakujem
    S pozdravom

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dokumentárna svadobná fotografia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov