Svadobny fotograf 24.6.2018

Dobry den, Hladame skutocne dobreho fotografa na nasu svadbu 24.6.2018 v Palenici Jelsovce. Niekoho kto nefoti strojene pozy, nepouziva sialene vela filtrov a podobne. Velmi sa nam paci praca p. Zitnanskej, ale uz nema tento termin volny, takze ak viete o niekom podobne dobrom, budem vdacna za vase tipy. Dakujem Veronika
Odpovedať
Ahoj, my sme mali Michala Krajcika z TO a boli sme maximalne spokojni. Kuk na F.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronikamiso ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
@veronikamiso Dobry vecer, vas termin mame zatial volny, prosim pozrite moj profil a nasu webstranku, kde mozete vidiet cele priebehy svadieb. V pripade zaujmu ma prosim kontaktujte. Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak by sa vám naša práca páčila sme tu pre vás sme dvojka plná nápadov :)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronikamiso Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje fotografické služby. Moju najviac aktuálnu tvorbu nájdete na mojom webe. Keď budete mať akékoľvek otázky, veľmi rád Vám odpoviem :-) Prajem Vám príjemný zvyšok dňa. Martin
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Váš termín mám zatiaľ voľný.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín mám voľný. Moju prácu nájdete v profile alebo na fb.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. K Vášmu termínu som k dipozícii;) Niečo z tvroby mám na svojom profile.
Odpovedať
Profilova fotka
podla popridavanych fotiek vidim, ze kolegovia fotografi maju naozaj svojske nazory na to co su a co nie su strojene pozy, o ktorych pisala @veronikamiso, ze ich nechce :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Som fotograf, ktorý zachytáva jedinečné momenty z priebehu svadieb. Nerobím typické katalógové fotky. Nesústredím sa na nablýskané portréty, ale zachytávam okamihy, ktoré vystihujú a vykresľujú atmosféru Vašej svadby. Čo teda robím? https://www.youtube.com/watch?v=OttdH... Viac o mojej práci spolu so základným cenníkom nájdete na mojom webe. Ak Vás moja tvorba zaujala, neváhajte ma kontaktovať.
Odpovedať
Dakujem pekne vsetkym, fotografku sme si uz vybrali
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?