Svadobný fotograf, 29.6.2019, Bratislava

Dobry deň, hladam šikovného svadobného fotografa s voľným termínom na 29.6.2019 (Bratislava) dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@taminka24 Dobrý deň prajem. Pozrite si moju web alebo fb stránku. Ak vás zaujme moja foto tvorba, neváhajte ma kontaktovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@taminka24 Skúste si pozrieť viac z mojej práce, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.
Odpovedať
Profilova fotka
@taminka24 Dobry den, dany termin mam volny. Nech sa paci, pozrite si moju webstranku, alebo FB a napiste mi. Urcite sa dohodneme :)
Odpovedať
Profilova fotka
@taminka24 Ahoj, termín mám voľný, pozrite moje portfólio. Ponuku posielam do IP. Prajem pekný deň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@taminka24 dobrý deň, moju ponuku som Vám poslala v správe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@taminka24 pozrite si aj moje svadobne fotografie, viac info na webe
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, temin mam volny. Kludne nahliadnite do mojho portfolia a ak Vas zaujme, rad poslem blizsie info :-)
Odpovedať
dakujem velmi pekne vsetkym,co sa ozvali tu vo fore alebo v IP, svojho fotografa sme si uz vybrali.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Svadobný fotograf Bratislava. objednávka svadobného fotografa - voľné termíny - info mailom
Odpovedať
Profilova fotka
@taminka24 Dobrý večer, Váš termín máme voľný, v prípade záujmu nám napíšte ktoroukoľvek formou. :) Fotografie nájdete na našom webe, sociálnych sieťach i tu. Pekný večer prajem. Veronika
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?