Aj keď chceš iba krátky videozostrih, potrebuješ tam mať kameramana aj tak celú svadbu, aby zachytil všetko podstatné, a aby ten zostrih aj vyzeral... aj my sme ho najprv chceli, ale keď sme si uvedomili, koľko to bude stáť, a 2 hodinové dvd si nikto nikdy pozerať nebude, tak sme od toho upustili a radšej sme investovali do fotografa ... áno, videozostrih je krásna spomienka, no dať za to 600€ je asi moc ... držím prsty :-)
To je presne ako s fotkami. Niekto chce za 600 aspon tisic cvakov, lebo cim viac tym lepsie, to su tie 2 hodinove dvd.
A niekto vidi rozdiel a za 600 chce paradny klip, to sa da prirovnat tak ku 200 fotkam.
@kajika88 preco ste si nedali daky 30 minutovy film a klip, toto ponuka dost vela kameramanov. Ano cena za profi je vyssia ako 600.
Dobrý deň,
ak Vás zaujala naša práca veľmi rada Vám ponúknem naše služby. :-)
V prípade, že máte nejaké otázky odpoviem Vám prostredníctvom emailu alebo IP.
Ďakujem
S pozdravom
Ahoj! Ja beriem tvoju vyzvu! :-) Aj nafotim aj nafilmujem kratky cca 30min. zostrih stihnem oboje! :-)
Nie je to profi kamerou, natacam svojou zrkadlovkou plus momenty kedy sa nedokazem rozrezat na polovicu :-) pouzivam stativ kde dam maly fotak, ktory zapnem a nataca video a ja popri tom fotim! :-)
Som tu presne pre takych ako ty! Nie kazdy ma prachy na draheho kameramana a este aj fotografa a predsa len mat ako taky zostrih videa proste treba na pamiatku! :)
Tak si pozri moj web prip. moj profil tam mam jedno take video :-).
Na cene sa vieme dohodnut! Termin tvoj mam este volny! :)
Katarina.
sranda, presne toto radim nevestam, ktore maju hlboko do vrecka - dajte si maly fotak na stativ a neplatte zaznamarovi..... ale zaspominal som si aspon. sony hx5 bol moj prvy fotak v roku 2010.... kto by to povedal, ze dnes na take nieco niekto toci svadobne klipy. haluz :)