Svadobný fotograf Pezinok 11.4.2015

11. feb 20159

Ahojte, hľadám šikovného a kreatívneho fotografa na našu svadbu ktorá bude 11.4.2015 v Pezinku. Chcela by som mať zachytený celý svadobný deň od príprav až do cca. polnočné odčepčenie. Prosím ponuky posielať tu do pošty ak je to možné. Dakujem

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @kakadu1977  Dobrý deň do IP som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• Dobrý deň, Váš termín mám zatiaľ voľný. 🙂

• Sponzor fóra
  • @kakadu1977  Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si aj web stránky. Do IP som Vám poslal ponuku. 🙂

• Ponúkam Vám svoje služby.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Ahoj @kakadu1977 , ak sa Ti moja práca zapáči, rada Ti prídem nafotiť svadbu aj do Pezinka 🙂

• @kakadu1977  Ahoj, PK mám na skok a rád budem súčasťou Vášho veľkého dňa. Tvorbu a bližšie info nájdeš na webe 🙂

• Ahoj, som fotograf zo Svateho Jura a termin mam zatial volny. Viac informacii rad poslem mailom alebo na mojich www 🙂

• Dobrý deň váš termín mám stále voľný ak máte radi uvolnené a príjemné fotenie som tu pre vás

• @kakadu1977  pozrite si aj moje svadobne fotografie, termin mam este volny

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov