Hľadám svadobného fotografa a kameramana na 4.Júna 2016. Môže to byť aj fotograf+kameraman v 1 na odobierku,obrad a hostinu do polnoci. Pošlite ponuky :)
Dobrý deň,
sme tím ľudí a organizujeme svadby podľa požiadaviek klientov.
Ak máte nejaké otázky rada Vám na ne odpoviem prostredníctvom IP. :-)
S pricestovaním nemáme problém pretože svadby realizujeme po celom Slovensku.
Ďakujem
S pozdravom
Ponukol by som vam aj ja svoje sluzby ale bohuzial som len fotograf....kameru sucasne s fotakom si netrufam obsluhovat, ale pevne verim ze tu taky extrem najdete a ze po vasej svadbe budeme aspon my vsetci mat zasa co citat :)
Ale vazne....ak ozaj hladate kameru a foto v jednej osobe tak sa na jedno z toho vyprdnite....dajte si len foto alebo len kameru. Myslim ze nikto nedokaze robit obe veci 100%tne....
ak by ste hladali len fotografa v jednej osobe tak moja praca a webstranka su vam k dispozicii a v pripade zaujmu staci napisat :)
Dobrý deň.
Ponúkam Vám moje služby. V prípade, že Vás moje portfólio a ceny zaujali, neváhajte ma kontaktovať. Rád poskytnem bližšie informácie.
S pozdravom
Dobrý deň,
ak sa Vám moja práca páči a radi by ste využili moju kreativitu, môžete ma kontaktovať, aj cez môj web ktorý mám v profile, kde môžete toho vidieť viac. Termín mám voľný. Do správy som Vám poslal viac informácii.
Ďakujem a pekný deň prajem
Miro
Dobrý deň taktiež vám rada ponúkam naše služby ,ak chcete mať na fotografie a aj na samotné fotenie mať pekné spomienky sme tu pre vás, Teraz svadobné fotenie aj s 15% zľavou