Voľný fotograf na svadbu ? 9.5.2020, okres Čadca

9. jan 202015

Hľadám voľného fotografa na svadbu v Čadci. Termín 9.5.2020. Ďakujem za odpoveď

• Dobrý deň prajem, Váš termín mám zatiaľ voľný môžete si pozrieť moju prácu tu alebo na fb stránke Michelle D. Photography. Momentálne mám 10 percentnu zľavu na celodenné fotenie svadby. Cenník viem v prípade záujmu poslať do správy. 🙂

• Dobrý deň, Váš termnín mám zatiaľ voľný. Skúste sa pozrieť na môj web, a ak by sa Vám moja práca páčila - neváhajte ma kontaktovať. V prípade akýchkoľvek otázok som Vám plne k dispozícii.

S pozdravom a prianím pekného dňa
    skolnikphotography

• @luckaluckakol  
    Info v sprave: viac foto na fb: miqo cash photography

• Sponzor fóra
  • @luckaluckakol  
    Pekný deň ,rád ponúknem svoje Foto služby , termín voľný,viaceré výhodné časové balíčky. 🙂
    Viac info o jednotlivých balíčkov i na mojom webe. KNM je blízko za operatívu .Pozdravujem, Milan

• Dobrý deň, Váš termín máme voľný, pricestovať nie je problém 😉 V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať 🙂 Viac info na našom webe

• termín svadby máme ešte voľný ak by ste mali záujem sme tu pre vás sme mladá dvojka plus možnosť aj krátkeho videa

• Pekný večer, Váš termín mám ešte voľný. Ak sa Vám páči moja tvorba, viac (vrátane cenníku) nájdete na mojom webe. Ak máte akékoľvek otázky, rada zodpoviem 🙂. Nina

• @luckaluckakol  Dobrý deň, pozrite si aj moje svadobné fotografie, termín mam volný a viac info a aj cenník na webe

• skúste fotografa Štefan Strýček, toho sme mali my a boli sme nadmieru spokojní 🙂

• @luckaluckakol  Termín mám ešte voľný, viac informácií posielam v správe 🙂

• Dobrz den, termin mam volny

• Dobrý deň,
    ponúkam Vám naše služby. 🙂
    V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím informuje formou internej pošty a ja Vám rada odpoviem.
    Ďakujem
    S pozdravom

• dobrý deň , Váš termín mám tiež voľný na FB ma nájdete ako Kyria photography

• Dobry den. Pokojne nahliadnite do mojho portfolia a v pripade, ze vas zaujme rad poslem cenovu ponuku 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    0903 591 415
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov