Kedy máme oznámiť dátum svadby rodičom?

Profilova fotka
Kedy oznámiť rodine o svadbe? Kedy ste to oznamili vy?
Odpovedať
Mamke som volala este ten den, ked ma poziadal o ruku, svokrovcom na druhy den, kedze sme tam isli,potom som volala babkam a po zbytku sa to tak nejak rozsirilo same :D
Odpovedať
My sme rodicom oznamili v apríli a svadba bola v septembri a rodine sme oznamovali v auguste.
Odpovedať
Moja mamca tuší, že svadba bude, plánujem jej povedať začiatkom budúceho roka. Budúcim svokrovcom až niekedy koncom leta, zároveň s posielaním oznámení a pozvánok... Ale my s tým budeme trochu otáľať, lebo si svadbu platíme sami, takže nechceme mať pozvanú kopu ľudí, ktorých nepoznáme :)
Odpovedať
Cim skor :-):-)
Odpovedať
my sme rodicom povedali este ked sme nemali termin, pri beznej debate sme povedali ze planujeme svadbu a ked sme rezervovali termin tak sme im volali ze mame termin a bolo...
Odpovedať
Profilova fotka
Niektori clenovia rodiny dost cestuju, tak sme im vraveli v podstate pri prvej velkej rodinnej "seslosti", ked sme uz mali termin :). Zasnubeni sme boli uz 2 roky, tak to uz bolo aj take ocakavane.. (akurat teraz by som to asi urobila inak, odvtedy sa vzdy ako prva tema prebera nasa svadba :p)
Odpovedať
podla toho kedy je datum :D my sme povedali datum 7mes prd svadbou
Odpovedať
Profilova fotka
tak mojim rodicom sme to oznamili na druhy den od zasnubenia...a svokrovcom na dalsi den po mojich rodicoch...ale tak kedze.oco moj bol pri starsej sestre odcestovany 400 km bol ukrateny o sampanske a dozcedel sa to len po telefone ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jedným aj druhým rodičom sme povedali pri prvom stretnutí od zansúbenia, chceli sme im hovoriť osobne. akurát naši museli na novinky čakať skoro dva týždne, lebo boli odcestovaní :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My ako sme oznamovali zásnuby tak hneď aj s termínom svadby keďže sme už mali rezerve fotografa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sa chystáme oznámiť termín na Vianoce :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa zasnubili a nejak sme sa na termine dohodli s nasimi aj so svokrovcami... takze po zasnubach mozno 2 tyzdne :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nam to pomozu snad vybavit rodicia nakolko my sme v uk takze oni to oznamia nam :D
Odpovedať
Profilova fotka
rodičom sme o svadbe povedali hneď po zásnubách, ešte v ten istý deň... ale termín sme ešte nemali...ten sme vybavili asi tak o 2,5 mesiaca neskôr...no a zvyšok rodiny sa to tak prirodzene dozvedel...v máji som bola požiadaná o ruku a v auguste už aj zvyšok rodiny vedel o svadbe ... ale či si zapamätali aj presný dátum, tak to netuším :-D
Odpovedať
no ja som to trosku urobila zle...bola som za snubencom v zahranici a kedze sme vtedy obvolali salu, hudbu, kameramana tak som hned volala mame a povedala som jej to takto a aby to spomenula ocovi...musela som to takto, kedze snubenec je z maleho mesta a ja z dediny, tak som vedela ze to rychlo sa vsetko rozsiri a aby ich to nemrzelo, ze sa to dozvedeli od inych...ale co je vacsi problem, oco stale hovori, ze on o nicom nevie, nic nebolo oficialne...prosim vas, ako by ste to vy urobili na nasom mieste? snubenec pride teraz na sviatky domov...a este aj zasnuby sme mali take o nas dvoch samotnych, ale nasi aj jeho rodicia, ze stale to nebolo oznamene...co by ste prosim robili na nasom mieste? ako to urobit uz aby to bolo vhodne?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?