Oznámenie malej svadby rodine

Máte niekto malú svadbu? Ak ano ako ste nato pripravili tu bližšiu rodinu, že teda robite oslavu len s tou najbližšou rodinou a s nimi nie? Poslat im len oznamko? alebo ist osobne a vysvetlit to? alebo čo sa vám zda najlepšie?:)
Odpovedať
1
2
@novakova2000 takato tema tu uz je.. :-) a aj my mame malu svadbu a nejak extra zvlast sme to neriesili..proste je to nase rozhodnutie a tak sme to aj vysvetlili... financujeme si svadbu sami, vieme,kolko si do coho mozeme dovolit investovat, takze o velkej svadbe sme ani neuvazovali.. a ani sme nikdy po nej netuzili :-)
Odpovedať
@novakova2000 http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/m...
Odpovedať
Dakujem Katmi za názor - hej videla som ze tu je nato diskusia len ma 23 strán a uz po pravde som lenivá vsetky strany čítať a príde mi osobnejšie napísať si s pár konkrétnymi ludmi - ani my sme po velkej netuzili a som neskutočne vdačná rodičom že sú za a nevadí im to to je super moc ma tým potešíli:) a my tiež všetko hradíme sami neboj nič:)
Odpovedať
@katmi Dakujem Katmi za názor - hej videla som ze tu je nato diskusia len ma 23 strán a uz po pravde som lenivá vsetky strany čítať a príde mi osobnejšie napísať si s pár konkrétnymi ludmi - ani my sme po velkej netuzili a som neskutočne vdačná rodičom že sú za a nevadí im to to je super moc ma tým potešíli:) a my tiež všetko hradíme sami neboj nič:)
Odpovedať
@novakova2000 u nas trosku svokra - partnerova mama - zalamuje rukami,ze jak to bude vyzerat,tak ale tej som to potom ja vysvetlila :-N tak uz potom ze v pohode :-D ja stale vravim, je to nas den a ako si ho mi urobime,tak budeme mat.. ja nemam rada,ak sa nam do cohokolvek montuje ktokolvek... tak moc by ani v tomto u nas nepochodili :-N :-D :-D
Odpovedať
ahoj ,my tiez budeme mat malicku svadbu , oznamenia vopred neriesime ziadne ..ja nechcem ani aby mi prislo na obrad pozriet neviem kolko ludi takze dopredu to bude vediet len najblizsia rodina ktora bude aj na obrade a veceri ..a oznamenia posleme az po ze sme sa zobrali..
Odpovedať
@novakova2000 oznamka sme poslali nic viac. u nás to nieje komplikovane s tetami sme nikdy nemali velmi blizko takze to nikoho neprekvapilo ;-)
Odpovedať
@katmi aj my tak :) rodicia pridu len ako hostia
Odpovedať
@marika1987 tak tak :-)
Odpovedať
@katmi @marika1987 @lucik85 Kočky my tiez tak .... museli sme sa rozhodnúť lebo nas je doma +- 10 partner tiez tak 10 takze najblizsia rodina 20 ludí to neratam krstné ujov tety a tak to by nas aj s kamošmi bolo 80 takze nas bude max 40 - 20 rodina a potom 20 kamoši:) len som premyslala že normal pošlem oznamka a dam osobne a poviem nech sa nehnevajú my sa tiez moc nestetavame ale tak ludia su niekedy nevyspitatelní no nie?:) pre klud duše premyslam a kedy máte termíny?
Odpovedať
@katmi - velmi pekne si to napísala, o tom ze je to váas den a chcete si ho uzit!!! ja som vdačna ze rodičia povedali nech si urobíme ako chceme to sa mi páči lebo ja zase nie som rada stredobodom pozornosti takto bude menej ludí bude aj mne lepšie:)
Odpovedať
@novakova2000 my budeme "len" 12sti :-) a aj to byt na mne,tak mame svadbu o dvoch svedkoch :-N :-D my mame 27.7. a vy?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@novakova2000 presne si to vystihla.. a my sme sa rozhodli este urobit len take pohostene, kvazi neskorsi obed doma, tak to som sa napocuvala od svokry.. och.. az som jej to vysvetlila,ako sa ja na to vsetko pozeram a hlavna otazka na nu - ze ci nam prispeje na tu restauraciu teda aspon,ked uz, tak ostala ticho potom..
Odpovedať
@novakova2000 ako nikto od nej nic nechce (svokor uz nieje medzi nami, je sama,takze tiez ma toho dost sa co obracat), len nech sa nam nestara do toho,ako to chceme urobit.. pritom ju nechapem,lebo sa sama vyjadrila na uplnom zaciatku,ked este nikto nic netusil ani,ze ked sa bude priatel zenit,ze jej je jedno ako to spravime, ze lebo ona si uz dve velke svadby uzila - priatel ma totiz 2starsie sestry.. takze nechapem potom jej reakcie...
Odpovedať
vieš čo aj mne by taká stačila - ale jed priatel ma 3 bratov zeny to uz sa musí pozvat to su bratia:) a ja mam tiez 2 súrodencov takze tých 20 nas bude:) a kamoši ved to by neprezili:) a ja sa chcem aj trochen vytancovat s našimi to asi moc nepôjde hehe my az 6*10:) tak vy to mate pekne skôrej a čo uz mate vybavené?
Odpovedať
@novakova2000 tak my dvaja a tanec :-N heh to jak pokus o balet ladovych medvedov :-N :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D takze ja som rada, ze to mame tak,ako to mame... my mame faru uz vybavenu komplet, od 9.2. nas cakaju nauky... no a kedze teda robime doma, tak som si pozhanala povlecenie na stolicky, organzu na ozdobenie stola, masle na stolicky..take drobnosti...saty mam uz doma, dcerka ma saty, priatel oblek... dost toho uz je.. obrucky mame objednane, su vo vyrobe.. oznamka asi buduci mesiac budeme davat robit.. ono sa to nezda,ale je toho veru hodne este... ja si robim taky zoznam,aby som na daco nezabudla :-)
Odpovedať
@novakova2000 dokonca uz aj kadernicku mam dohodnutu :-) a aj fotografku zajednanu... musela by som otvorit ten moj zoznam,aby som ti tu povedala vsetko do bodky :-N :-N :-N
Odpovedať
@novakova2000 tak to az taku malu nebudete mat :) my budeme tiez len 12sti ako @katmi
Odpovedať
@lucik85 no my v podstate len 8, lebo 4kusy budu deti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kočky aj ja pridávam cca 30 ludí bude na začiatku na hostine a to ja budem mať len 10 ludi, naozaj ta najbližšia časť a 15-20 ludi (ako kamarati pridu vecer) Podla mna ta svadba ma byt o ludoch ktorých tam naozaj chcem takže mi to takto vyhovuje :-)
Odpovedať
@angie007 ale my sa tu bavime o celkovom pocte ludi a nie o tom, kolko ich budes mat ty ;-) podla mna 30 ludi je uz dost velka svadba,ci? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katmi no ako sa to vezme :-) lebo ja som zvyknuta na svadby ze hned na zaciatku maju cez 60 hosti, takže oproti nim mi to príde o dosť mensie :-)
Odpovedať
@angie007 ja ked som bola decko som zazila svadbu mojej sesternice a tam bolo 250ludi a trvala 2dni ... hruuuuza :-N :-N :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@katmi :-) No tak to je uz obrovska svadba :-)
Odpovedať
@novakova2000 no cokolvek urobis vzdy sa najde niekto komu sa nezavdačis.. toto proste uz neriesim tak sme sa rozhodli a oni nech si myslia co chcu 8-)
Odpovedať
no to ti samopozvani hostia to je des, mne pisala vcera sesternica ako sa tesi ze sa vytancuje na nasej svadbe a to sme uvazovali ze bratrancov a sesternice nebudeme pozyvat, bo je toho strasne vela :-N Tak som sa tak nenapadne vyjadrila, ze este nevieme ci sa vobec bude tancovat, ze to bude len mala svadba :-D
Odpovedať
Ahojte, pridám sa :) my máme svadbu 2.6 a budeme pozývať rodinu len do kostola, každému chceme osobne vysvetliť, že sa nekoná klasická svadba, ale len sobášna omša a po omši sa pofotíme spolu, a pôjdeme niekam, čo ešte samy nevieme kam. Len tak na výlet, alebo samy na večeru možno... moji rodičia majú iné starosti ako mať starosti so svadbou, a priateľ pripravil rodinu už hádam v 15tich, že to nikdy tak nebude mať, ako súrodenci.. máme to ľahšie, a každému pri návšteve oznámime, že si neprajeme starosti, žiadne dary, a už vôbec žiadne peniažky. Takto ušetríme aj to čo vlastne nemáme, a nik si dúfam nebude lámať hlavu, že je to takto. :-)
Odpovedať
@katmi 30 je velka svadba? :)
Odpovedať
@cyly84 nooo ano :-) ale tiez zalezi od uhla pohladu ;-)
Odpovedať
no kočky maslím si, že to je individuálne niekomu sa zdá mala svadba 10 ludí niekomu 20:) ale myslim si ze 30 j etiež mala to je môj názor ja idem tento rok na svdabu kde bude 85 ludí a na rovinu mam z toh ostrach hehe lebo ja nemam rada tak vela ludí na 1 mieste:) snad sa zabavíme s priatelom aspon sa mozno do svadby trochen tancovat naučí lebo inak ako píše Katmi aj my budeme medvediatka tancujuce hehe:)a nevadí:)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?