Ahojte, poraďte prosím kde ste kúpili saty pre svadobne mamky (alebo objednali). Kde maju aj vacsi výber idealne zapadne stredné Slovensko. Niečo jednoduché maminy maju 44-50 rokov tak nieco moderné a vkusne 🙂
Ahoj, moja mama (na svadbe pred 3 a 1/2 rokom mala 44 rokov) si vybrala v Omege. Boli sme v kamennej predajni v Maxe v Trenčíne, ale našla som aj ich stránku omegailava. V Maxe v Trenčíne sme boli pozerať ešte v Michell (https://www.michell.sk/), ale tam sme nakoniec nevybrali.
@klarika666 mama chcela obrad sme mali vonku tak niečo vzdušné aby jej nebolo teplo veľmi (začiatok septembra) veceru zas v reštike kde bola klíma tak v tých šatách by jej bolo chladnejšie a na voľnú zábavu chcela niečo voľné aby sa v tom dobre cítila a nebolo to už moc slávnostné... Tak pre mňa bolo hlavne nech sa dobre cíti my sme mali obrad večeru aj hostinu na jednom mieste mali sme prenajaté izby tak si len odbehla prezliekla a bola hneď späť 😊
@christina1988 to ma inak napadlo, lebo neviem ci som mala zatial na to stastie, no na svadbach, na ktorych som bola, to svadobne mamky riesili prave s kostymami
@christina1988 vyskúšali sme objednať cez internet. Skusala v jednej predajni ale mali ich len v smaragdovozelenej a chceli sme skor niečo pastelovejsie a včera som ich nasla na jednej web stránke. Môžem potom napísať aké prišli a posuniem kontakt 🙂
@monikab15 no moja mamka by si nic taketo cez internet neobjednavala. ako viem e je to skoda, kedze na nete sa daju najst fakt krasne kusky, len ona je proste stara skola, ktora si potrebuje oblecenie proste vyskusat