DJ alebo kapela na svadbu v Michalovciach, 18.10.2019

1. jan 20195

Dobrý deň hľadám DJ alebo kapelu na svadbu v Michalovciach na 18.10.2019 . Viete o niekom ? 🙂

• Skus oslovit Lexel Synkopy alebo Decent
    Maximalna spokojnost

• Dobrý deň prajem, volám sa Dušan Dojčár, som svadobný VideoDJ a moderátor, rád prídem na vašu svadbu-Termín mám voľný. Chodievam pravideľne hrávať na Zemplínsku Šíravu. Viac informácii o mne nájdete v profile alebo na FB Fun Page VideoDJ Dušan Dojčár, kde nájdete aj referencie od klientov a rovnako aj na Youtube kanály Dj Dušan Dojčár - kam pridávam pravideľne videá na ukážku mojich služieb. S pozdravom DJ Dušan Dojčár.

• Ak by Vám vyhovovala kombinácia cimbalovej kapely a DJ-a, radi Vám prídeme zahrať, na východe sa vždy dobre hrá 😉 Samozrejmosťou je primeraná vlastná zvuková a svetelná technika, vieme tak zabezpečiť všetko, čo súvisí s hudbou. Ak by ste však mali záujem skôr o klasickú kapelu, môžeme z vlastných skúsenosti odporúčať kapelu Esprit priamo z Michaloviec.

• Sponzor fóra
  • Ak bude treba sme k dispozicii
    PETER@PATRIK MUSIC

• Ďakujem za ponuky ale už som si vybrala niekoho iného emoticon, veľa šťastia v novom roku a pekný deň

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zabavíme všetkých ľudí, 27r. praxe , pôsobnosť v 5 slov. rádiách profi zvuk. a svet. technika , MODEROVANIE , plazivý dym , detská show , bublinky ,
    DJ Braňo
    Prešov
    Svadby, plesy, stužkové, rodinné oslavy, firemné večierky, športové podujatia, ozvučenie, osvetlenie...
    DJ / MODERÁTOR (10 rokov v slovenských rádiách, V.I.P. referencie, individuálny prístup, precíznosť, príprava priebehu, zostavenie Playlistu
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov