DJ, kapela, cimbalovka- 21.7.2018- Zvolenská Slatina

6. mar 20182

Ahojte, je naozaj tak ťažké nájsť dobrú súčasnú kapelu, ktorá má všetky nástroje a zároveň nechce 1500 eur za pár hodín hrania? Nevesty minulé aj budúce- tiež ste s tým mali problém?
Ja už zvažujem, že si zvolíme DJ-a a zavoláme si do toho na 2-3 kolá cimbalovku- ma s tým niekto dobré skúsenosti?

Ak sa nájde DJ, ktorý je flexibilný, vie sa prispôsobiť nálade aj vekovým kategóriám prítomných (a vedel by zahrať jedno kolo aj latino (SÚČASNÉ, napr. Prince Royce, Maluma,..)- budem vďačná za akýkoľvek tip. Termín našej svadby je 21.7.2018 vo Zvolenskej Slatine

Ďakujem!

V.

• Dobrý deň prajem! Veľmi rád Vám ponúknem svoje služby, prosím navštívte môj profil, kde sa dozviete viac! S pozdravom Dušan

• Dobrý večer. Váš termín mám voľný skúste si pozrieť môj profil a kontaktovať ma.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    DJ RED - Roman Boldiš
    Celé Slovensko
    DJ na svadbu, DJ na oslavu, DJ na firemnú party. Vaša svadba a zábava bude pohodová a bez stresu. Profesionálna technika, osvetlenie, moderovanie.
    DJ Braňo
    Prešov
    Svadby, plesy, stužkové, rodinné oslavy, firemné večierky, športové podujatia, ozvučenie, osvetlenie...
    Aj hudba na svadbe môže byť štýlová!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov