Dobrý deň prajem,chcem sa len uistiť či sa jedná o piatok,ak hľadáte Dj a moderátor som Vám k dispozícii :-) ak hľadáte originál starejšieho jedného poznám,2x som ho zažil
a je super. :-) Viac o mne sa dozviete tu alebo na web stránke :-)
Dobrý deň, sme Ľudová hudba Bojňanci a máme všetko o čom píšete. Pozrite si náš profil kde nájdete aj viac informácií :)
Čo sa týka vystúpenia na SVADBÁCH:
KOMPLETNÝ SVADOBNÝ BALÍK: hranie pri odobierke + vyprevadenie + živá hudba do rána s ozvučením + DJ + hranie pri stoloch. (možnosť dohody už podľa požiadaviek) + možné doobjednanie starejšieho tak ako píšete :) ;-)
Pekny den prajem!
Ponukam Vam svoje sluzby Dj - a a moderatora na Vasu svadbu. Kludne si pozrite moj profil, alebo web stranku s mojimi sluzbami. Rad Vam vyhoviem a vyjdem v ustrety, tak aby boli splnene Vase predstavy a zelania.
Viem odporucit a spolupracujem aj so starejsim a hudobnymi skupinami.
V pripade zaujmu ma kludne kontaktujte.
Dobrý deň,
pôsobím v akustickej eventovej kapele Wooders. Sme v zložení spevák/gitarista, sólový gitarista, basgitara a cajón (akustické perkusie), náš repertoár tvoria moderné hity 20. a 21. storočia v akustickom prevedení, ktoré neurazia žiadne ucho :) Pre viac informácii si môžete pozrieť naše promo videá na našom webe :)
Pekný deň. My sme živá kapela SWAY BAND a sme zoskúpenie výlučne profesionálnych hudobníkov. Všetky skladby hráme úplne naživo, nehráme zo žiadnych karaoke ani MIDI podkladov. Náš repertoár tvoria najväčšie hity 80.,90. rokov, ale i súčasné hity rôznych žánrov - tanečné i pomalé. Nakoľko nehrávame celé svadby, v našom prípade by bola vhodná kombinácia s DJ, ktorého Vám tiež vieme zabezpečiť. Taktiež Vám radi zabezpečíme starejšieho, ako aj kompletnú zvukovú a svetelnú produkciu Vašej svadby v jednom balíku. Viac informácii o nás sa môžete dozvedieť na našej webovej stránke. Taktiež si tam môžete prečítať referencie od našich spokojných slovenských i zahraničných klientov.