Ahojte, hladame na svadbu DJ a zaroven aj STAREJSIEHO, idealne v 1 osobe. Hladame niekoho s nenutenym zmyslom pre humor, kto by vedel zabavit cca 60-70 hosti. Svadbu by sme chceli mat (aj) v tradicnom duchu, cize nejake zvyky, tradicie.. Zaroven tiez zvazujeme zivu hudbu ako napr. slacikove kvarteto, pri obrade alebo na veceri.. Vedeli by ste niekoho odporucit?
Dobrý deň,
pôsobím v akustickej eventovej kapele Wooders. Sme v zložení spevák/gitarista, sólový gitarista, basgitara a cajón (akustické perkusie), náš repertoár tvoria moderné hity 20. a 21. storočia v akustickom prevedení, ktoré neurazia žiadne ucho :) Pre viac informácii si môžete pozrieť naše promo videá na našom webe :)
@zuz1k Ahoj, volám sa Peter Ťažký a robím starejšieho+harmonika, fujara. Môj kontakt nájdeš medzi profesionálmi. Kedysi som pre nemenovanú svad. agentúru robij aj dj-a, no osvedčilo sa mi, že v tejto trojkombinácii je kvalita máličko nižšia (nemôžeš byť všade). Aj keď novodobí dj-i/moderátori/harmonikári v jednej osobe môžu naoko namietať, je to tak a viem o čom píšem a nedal by som si to ani na svojej svadbe. Nakoľko si sa zmienila, že chcete mať aj zvyky/tradície (veľmi ma to potešilo lebo folklór je môj život), preto vám viem a chcem ponúknuť svoje služby. Bude mi cťou.
Dobrý deň, sme Ľudová hudba Bojňanci a po prečítaní Vašich požiadaviek Vám zasielame našu ponuku. ;-) :-) Pozrite si náš profil kde nájdete aj viac informácií. :-)
Čo sa týka vystúpenia na SVADBÁCH:
KOMPLETNÝ SVADOBNÝ BALÍK: hranie pri odobierke + vyprevadenie + živá hudba do rána s ozvučením + DJ + hranie pri stoloch. (možnosť dohody už podľa požiadaviek) + možné doobjednanie starejšieho. VIAC NA NAŠOM PROFILE :-)