DJ/starejsi/ziva hudba svadba v Bratislave 15.9.2018

Ahojte, hladame na svadbu DJ a zaroven aj STAREJSIEHO, idealne v 1 osobe. Hladame niekoho s nenutenym zmyslom pre humor, kto by vedel zabavit cca 60-70 hosti. Svadbu by sme chceli mat (aj) v tradicnom duchu, cize nejake zvyky, tradicie.. Zaroven tiez zvazujeme zivu hudbu ako napr. slacikove kvarteto, pri obrade alebo na veceri.. Vedeli by ste niekoho odporucit?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň,Váš termín mám voľný,veľmi rád Vás prídem zabaviť :-) viac sa dozviete o mne tu alebo na web stránke :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dj a starejsi v jednom=chuck norris... mixuje moderuje medzi tym robiodobierku....mihalnicami hra na harmonike...a este k tomu aj foti...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pôsobím v akustickej eventovej kapele Wooders. Sme v zložení spevák/gitarista, sólový gitarista, basgitara a cajón (akustické perkusie), náš repertoár tvoria moderné hity 20. a 21. storočia v akustickom prevedení, ktoré neurazia žiadne ucho :) Pre viac informácii si môžete pozrieť naše promo videá na našom webe :)
Odpovedať
Nie je nutne aby bol DJ a starejsi 1 osoba.. este tych svadieb nemam vela pobehanych, takze si rada necham poradit :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz1k Ahoj, volám sa Peter Ťažký a robím starejšieho+harmonika, fujara. Môj kontakt nájdeš medzi profesionálmi. Kedysi som pre nemenovanú svad. agentúru robij aj dj-a, no osvedčilo sa mi, že v tejto trojkombinácii je kvalita máličko nižšia (nemôžeš byť všade). Aj keď novodobí dj-i/moderátori/harmonikári v jednej osobe môžu naoko namietať, je to tak a viem o čom píšem a nedal by som si to ani na svojej svadbe. Nakoľko si sa zmienila, že chcete mať aj zvyky/tradície (veľmi ma to potešilo lebo folklór je môj život), preto vám viem a chcem ponúknuť svoje služby. Bude mi cťou.
Odpovedať
Profilova fotka
@petertazky ....Klobuk dole ...
Odpovedať
Profilova fotka
@martinleo Úprimná vďaka.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, sme Ľudová hudba Bojňanci a po prečítaní Vašich požiadaviek Vám zasielame našu ponuku. ;-) :-) Pozrite si náš profil kde nájdete aj viac informácií. :-) Čo sa týka vystúpenia na SVADBÁCH: KOMPLETNÝ SVADOBNÝ BALÍK: hranie pri odobierke + vyprevadenie + živá hudba do rána s ozvučením + DJ + hranie pri stoloch. (možnosť dohody už podľa požiadaviek) + možné doobjednanie starejšieho. VIAC NA NAŠOM PROFILE :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?