Zdravím,
hľadám DJ alebo živú kapelu resp. kombináciu, najskôr kapela potom DJ, na svadbu v Nitre v termíne 7.7.2018, uvítam tipy, rady čokoľvek :) Ďakujem.
Dobrý deň @zuzka3001, termín 7.7.2018 mám zatiaľ voľný a mohol by som Vás prísť zabaviť na Vašu svadbu. Info o mne ako aj recenzie môžete nájsť tu na portáli v mojom profile, alebo na mojej stránke. V prípade akýchkolvek otázok ma môžete kontaktovať správou, emailom alebo telefonicky. :-)
@zuzka3001 skús Sway Band. Sú fantastickí ! :-) Mala som ich na svadbe.Bol to skvelý zážitok. A rovno si doniesli aj svojho DJ, takže som to mala bez starostí.
Dobrý deň. Sme VESELA MUZIKA. My Vám vieme obohatiť svadbu o slovenské i maďarské piesne v ľudovom duchu. Vieme ponúknuť odobierku nevesty, hranie počas gratulácie, uvítanie (rozbitie taniera), prinesenie polievky (malá scénka), hranie počas prestávok do spevu, niekedy i do tanca a najme do dobrej nálady. Ak máte záujem napíšte nám a my Vám pošlem cenník našich služieb. Videá nájdete pod našim profilom. S pozdravom VESELA MUZIKA
Dobrý deň,
pôsobím v akustickej eventovej kapele Wooders. Sme v zložení spevák/gitarista, sólový gitarista, basgitara a cajón (akustické perkusie), náš repertoár tvoria moderné hity 20. a 21. storočia v akustickom prevedení, ktoré neurazia žiadne ucho :) Pre viac informácii si môžete pozrieť naše promo videá na našom webe :)