Hľadám DJ-a na svadbu 1.7.2017 v Žiline

6. feb 20177

Dobrý večer hľadam dj na svadbu na 1.7 s dobrými referenciami vie mi niekto poradiť super by bolo keby zorganizoval aj nejake hry.Ďakujem

• Ahoj ,my budeme mat dj richi.Je vyborny dj a zabavac ,v piatok ho budem vidiet hrat nazivo na plese,ale podla referencii zo svadieb kamaratok je naozaj vyborny.Robi hry od vymyslu sveta.

• @michelina19352  Ahoj Tak potom daj vedieť akú bol 🙂 Ďakujem

• Dobrý deň, termín zatiaľ voľný v prípade záujmu som Vám k dispozícii.

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň,
    termín máme voľný. radi by sme Vám poskytli naše výhodné služby pre Váš svadobný deň.

• @deniky  dobrý den ja mam volno zatial na ten datum ak mate záujem nevahajte ma kontaktovať DJ STRELA

• @djaifel  
    @lioncs  
    @djstreladj   mate aj niekde videa aby sme si mohli kuknut hranie na svadbe ☺

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Rad Vám ponúknem naše služby DJa pre Váš svadobný deň. V prípade záujmu o bližšie informácie ma prosím neváhajte kontaktovať. Vždy sa dá dohodnúť na cene aby bola pre Vás prijateľná.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Pôsobnosť – Celé SLOVENSKO DJ na svadbu,moderátor,ozvučenie a osvetlenie.
    Ako starejší sa postarám o organizáciu Vašej svadby. Správnu náladu a atmosféru dodám hrou na hudobné nástroje + spev, tradičným/moderným programom.
    DJ RED - Roman Boldiš
    Celé Slovensko
    DJ na svadbu, DJ na oslavu, DJ na firemnú party. Vaša svadba a zábava bude pohodová a bez stresu. Profesionálna technika, osvetlenie, moderovanie.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov