Hľadám DJ-a na svadbu v Trenčíne 11.6.2016

27. apr 201770

Ahojte dievčatá, vedeli by ste mi prosím vás poradiť nejakého dobrého dj priamo v Trenčíne, alebo blízke okolie a s nejakou prijateľnou cenou ? Ďakujem .

• Aká je Tvoja predstava prijateľnej ceny?

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Ahoj,skus Dj Vaclav,je fajn a za dobru cenu.Mala som ho na svadbe ja aj sestra..www.djvaclav.sk 😉

• Sponzor fóra
  • @veiva  podla mna prijatelna cena 100 eur a kolace hwhehe...to bol vtip

• Ďakujem za tipy 🙂 , a prijateľná cena je tak do 300 eur, osobne si teda myslím, má aj stravu zabezpečenú aj nápoje. Tá naša svadba začína až od pol šiestej a bude trvať tak max do 1 hodiny ráno s počtom ľudí max 30.

• @mija84   ahoj..my mame zajednaneho dj zvuka na 11.6 uz polroka dopredu...ale vcera sme zial museli zrusit hostinu svadobnu..tak by som ti mohla posunut nas termin🙂 mrkni recenzie..., on je dj , moderator, jeho manzelka robi gratis fotky ktore dostanes..., daj vediet🙂

• prajem pekny den,precitajte si prosim moj profil.velmi rad vam ponuknem moje sluzby

• @nika_17  Dobry den, bohuzial jedinu recenziu na neho som nasla u vas. Jeho cena mi pride az podozrivo nizka, naozaj ste boli spokojna?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Živá ľudová hudba & vlastný DJ,hráme a spievame pre Vás v 3 člennom zložení: I.husle, kontrabas, akordeón.
    Profesionálny Dj na svadby:hudobná produkcia,moderovanie,osvetlenie,ozvučenie,karaoke atď.
    Ponúkame Vám profesionálne ozvučenie a trendové osvetlenie Vašej svadby, vrátane kvalitných DJ´s služieb podľa Vašich predstáv !
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov