Hľadám Dj alebo hudbu na svadbu z okolia Trenčína

Profilova fotka
ahojte hladam dobreho Dj alebo kapelu na svadbu okolie trenčín.poradíte?
Odpovedať
skus sa ozvat DJom z agentury ITS-SHOWTIME! viac info som ti poslala di internej pošty
Odpovedať
@bambi15 DJ MARTIN CIFFRA z Nového Mesta nad Váhom, urobí úžasnú zábavu, jednoznačne bez chyby..
Odpovedať
ahoj, Dj - a si neber, nikdy ti neurobi taku zábavu ako skupina. A v okoli TN mas vela kvalitných skupín, takže je z coho vyberat.
Odpovedať
@blondkvetinka no práve tento DJ urobil super zábavu, už aj tým, ako si sa na neho pozerala a ako mu išlo mixovanie :) ale koľko ľudí, toľko chutí. Ja by som živú hudbu nebrala a to hlavne z toho dôvodu, že mávajú prestávky...raz som to zažila, že sa roztancovalo vždy a oni prestali, lebo si museli oddýchnuť...kdežto DJ hrá stále...
Odpovedať
@grammatikas Jasne je to vec vkusu, ja by som napriklad na svadbe DJ - a nikdy nechcela pretoze mi to pride gýčové. Pre mna je svadba vzdy spojená so živou hudbou a poriadnou skupinou, ktora urobi zábavu. A to že majú prestávky predsa nie je problém. Normálne bývajú 20 - 30 minutové koliečka a to že si potom idú oddýchnut a je prestavka - no problém. Dobrá skupina aj prestávku vyplní jemným podmazom alebo hranim na harmoniku. Pustit si cd možem aj doma, ale ten kontakt s hudobníkmi je proste výnimočný.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem babenky za vaše názory, ja vôbec neviem som tak 50:50 ale môj nastávajúci by radšej dj. Tiež si myslím že s kapelou je to živšie ale ani ten dj nemusí byť zlý a nozaj môže hrat aj hodinu v kuse a kto chce tancuje kto nevladze odpočinie si a zasa sa prida lebo sa mi stalo viackrát pri kapele že som si odskočila oni začali hrať a prišla som na poslednú pesničku a pauza. tak neviem ...kto to rozhodne za mna????
Odpovedať
bambi 15 či sa rozhodneš pre DJ, alebo kapelu záleží iba na tebe a tvojom nastávajúcom, nikto to za vás nerozhodne. To, že si si odskočila a prišla si na poslednú pesničku to nie je chyba kapely, ale pauza medzi jednotlivými kolami musí byť. Veď, keď je na svadbe dobrá partia ľudí, tak musia medzi sebou aj porozprávať, poprípade i spoločne si zaspievať.
Odpovedať
Ahoj, my sme chceli tiez najskor Dj-a , nakoniec sme sa rozhodli pre jednu velmi dobru kapelu zo Ziliny, boli hrat kamaratke na svade, Hrali aj pri kostole, mali dlhe kola, robili rozne sutaze, hrali presne kto co chcel a jeden z nich robi aj Dj-a a este aj vyborne bavi ludi s harmonikou.
Odpovedať
Poznáte DJ Václava Hálu? Máte s ním nejaké skúsenosti? Ďakujem za info :)
Odpovedať
Profilova fotka
HS RITMO z Nemšovej - spravili úžasnú zábavu a zaverečná pieseň zahraná s trombonom mi nahnala slzy do očí. Nádhera. :-)
Odpovedať
@janinka14 ďakujem za tip, ale na náš termín už majú obsadené
Odpovedať
Odporucam Galaktic z Nemsovej
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mne osobne sa páči hudobná skupina Syntetiz z Trenčína-Záblatia. Sú to šikovní mladí ľudia, ktorí vedia spraviť super zábavu. Ten kto ich pozná, alebo má s nimi skúsenosť, vie o čom hovorím.
Odpovedať
@majulinka1 ahoj, mohla by si mi prosím ťa dať kontakt na dotyčného DJ a starejší v jednom? veľmi pekne ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň, skúste sa pozrieť na náš profil. Sme z TN a ponúkame profesionálnu živú modernú hudobnú prodkuciu, či už samostatne alebo v kombinácií s naším spriateleným DJ-om. Viac info je na našom profile alebo na našej oficiálnej stránke.
Odpovedať
Profilova fotka
dj a starejši v jednom Vlado Racek z Banova...
Odpovedať
Profilova fotka
Ľudová Hudba Slančíkovci, Hráme ľudové aj modernejšie veci, tanečné aj na počúvanie, podľa požiadaviek. Po celom Slovensku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@grammatikas Ahoj, nemáš prosím ťa kontakt na dj martina ciffru?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporucam hudobnu skupinu Fanatik ... su uzasny ... zabava bola super, vedia sa prisposobia sa ... hrali aj medzi ludmi ... na nic sa nemozem stazovat ;-) keby cosi pytajte sa
Odpovedať
@blondkvetinka mne sa ani nezdá,všetky su už rozobrané,nevieš o nejakej skupine?
Odpovedať
@latisa uvažujem nad nimi,maš s ňou vlastnú skúsenosť
Odpovedať
@ankaru skupina fanatik už nemá tvoj termín volný?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?