Hľadám živú hudbu na 9.9.2017 v Košiciach

Ahojte, hľadáme živú hudbu, ktorá by nám prišla zahrať na svadbu. Kto by nám vedel poradiť nejaké skupiny ? Za všetky odpovede vopred ďakujeme 😊 Z&R
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, hrám v kapele Wooders, moderné skladby v akustickom prevedení gitár a cajóna :) Pre viac informácii pozrite náš profil alebo web :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer ..... košických svadieb sme odohrali spústu. Repertoárovo sme vybavení pre rozne typy a vekovú kategoriu publika... Viac info na našom webe. V prípade záujmu nás s ďalšími otázkami kludne kontaktujte cez náš e-mail.
Odpovedať
Profilova fotka
Prejeme pekných deň ! My sme živá kapela SWAY BAND a sme zoskúpenie ôsmych profesionálnych hudobníkov. Všetky naše piesne hráme úplne naživo, nehráme zo žiadnych karaoke podkladov. Náš repertoár tvoria hity 80., 90. rokov, ale i súčasné hity rôznych žánrov - pomalé, i tanečné :) Pre viac informácii nás, prosíme, kontaktuje správou ! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam Rubin, boli sme max. spokojní. :) Ale neviem, či by ešte mali voľný termín. Prípadne potom ešte Dual Relax alebo Oceľare z Falkušoviec.
Odpovedať
Profilova fotka
Hudobná skupina EPILÓG zo Svidníka odohrala v KE už veľa svadieb a najmä plesov...Jumbo Centrum a pod.... Tento termín máme voľný. Odporúčam si pozrieť hudba- profesionáli...Bližšie informácie na mob. ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Melody zo Sokolian... 5 členovia (4 páni, 1 žena) hrajú ľudovky aj moderné... tiež cez prestávky pri stoloch (gitara, saxofóny, bubon...)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?