Hladame vybornu kapelu na april 2015, svadba Trencin.

11. sep 2014120

Caute, hladame kapelu na nasu svadbu ktora bude v aprili 2015 v Trencine 😉 , prosim o rady, referencie, alebo upozornenie na koho si dat pozor.
Dik 🙂

• Zdravím, ak máte záujem o ľudovú hudbu v spojení s DJ-om, Cimbalová hudba Popradčan je Vám k dispozícii 🙂 V našom profile nájdete nielen základné informácie o našej kapele, ale napríklad aj odkazy na diskusie Vás - neviest - o nás...

• @kvietok980  Zalezi, aky mas financny strop 🙂 Ak je vyssi, rozhodne skus Happyband!!! Su z TN 🙂 Kapela na vysokej urovni 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Sponzor fóra
  • Chlapci z Fantomu - urcite stoja za to! Vychodniar a stredoslovak je zarukou spokojnosti 😉 a vsetkeho toho co ma na svadbe byt

• @kvietok980  kasubovci z novej bane aj nam hrali, boli sme spokojni, doteraz chodime na zabavy, ked hraju niekde pobliz 🙂

• Fanatik - odporúčam, keby mám znova vyberať svoje rozhodnutie by som nemenila ... z našej strany max. spokojnosť aj so strany hostí ... vrelo odporúčam 🙂

• ja odporúčam vivaband zo žiliny 🙂)

• Ja osobne odporúčam chlapcov zo skupiny Fantom,sú zo Žiliny,čiže nie tak daleko....Roky skúseností a profi robota,myslím že neobanujete ak ich kontaktujete.Sú šikovný a robia dobrú zábavu resp.program, na oživenie zábavy.Cenovo dostupný a hlavne ochotný a prístupný akejkolvek komunikácii.

• Kapela DUREXXTRIO hrá moderné aj ľudovky.Radi vás prídeme zabaviť.

• ľudia keby ste vedeli koľko kapiel ste napísali ktoré celú noc naživo nezahrajú ani tón....a iba naživo spievaju.... je to smutné ale taká je realita.... 😉

• @lukas55555  ty si z akej kapely, alebo DJ?aku mas cenu?

• Kapela Akcent live ktorá hrá celú noc na živo

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadba je najúžasnejším dňom v živote človeka.
    Výber správnej hudby na Vašej svadbe dokáže vyčariť
    neopakovateľný zážitok a usmev.
    Dj Ivvan & Team
    Celé Slovensko
    DJ na svadbu s 14 ročnou praxou, ozvučenie, osvetlenie, moderovanie, angličtina.
    Bratislava, Modra, Pezinok, Svätý Jur, Stupava, Borinka, Trnava,Nitra
    DJka eLLy d, Ozvučenie svadobného obradu, Neoficiálny svadobný obrad, LED nasvietenie/osvetlenie sály, Prenájom zvukovej techniky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov