Hudba na svadbu, Snina, 3.8.2019

14. jan 201910

Ahojte,
Hladam DJ a/alebo živú hudbu na svadbu v Snine dňa 3.8.2019. Nejake odporúčania??

• My sme mali fortunu a boli super, dobrý je este Jozko fundak a skupina armis ☺️

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Ahoj Armisaci sú zo Sniny boli sme na zábave,kde hrali a keďže sa nám páčili tak sme ich oslovili

• Sponzor fóra
  • Dobrý večer. Skúste si pozrieť môj profil, moju Fun Page na FB a kontaktovať ma.

• Ahoj skus oslovit Lexel Akordik Decent
    Vyborne recenzie na nich su

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Bankrot Snina - výborná zábava a spoľahlivosť - pozri naše videá z konkrétnej svadby.

• @alecrama  Dobrý deň želám, volám sa Dušan Dojčár, som svadobný DJ a moderátor na svadby. Venujem sa komplexnému zastrešeniu svadby od ozvučenia, osvetlenia, videoprojekcie, moderovania až po vychytávky ako je bublifuk, konfety, plazivý dym a iné doplnky. Rád pre Vás vypracujem cenovú ponuku na mieru podľa požiadaviek. Viac info o mne nájdete v profile alebo na FB stránke "Video DJ Dušan Dojčár", kde mám referencie od klientov alebo taktiež na Youtube kanály "Dj Dusan Dojcar" kam pravideľne pridávam back stage videa z akcií. S pozdravom Bc. Dušan Dojčár

• Ahoj pokojne sa ozvi

• Skupina Panter 😉 sú zo Sniny/Z. Hamre

• Dobrý deň, Váš termín mám voľný. Viac info nájdete v mojom profile.
    S pozdravom Michal Barila - DJ LITTLE

• Dobrý deň, ponúkame kombináciu DJ a harmonikár čiže 2v 1 s pozdravom Šenky.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    DJ Gabo
    Bratislava
    Profesionálna zvuková a svetelná technika a služby DJ-a.
    DJ Martinkovič
    Celé Slovensko
    Dj na svadbu. Zabezpečí hudobnú produkciu, ozvučenie a osvetlenie podujatia a iné.
    Dlhoročné skúsenosti zaručujú spokojnosť v najvyššej možnej miere.
    Ak chcete zažiť to najlepšie na svadbe, oslave, stužkovej, firemnej akcii. Moderované vstupy sú už v základnom balíku.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov