Hudobná skupina do 400 eur. PORADTE PROSIM- Humenné, Snina, Michalovce, Vranov a blízke okolie.

11. mar 201680

Prosím poradte mi dobrú skupinu do 400 eur aj MENEJ v okolí Humenneho. Poprípade,ked mate kontak na nich. Dakujem pekne. Máme obmedzený rozpočet.

• Ahoj, my budeme mať Rubín, presne toľko nás stoja, už aj s cestou do KE. 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @25lejla  hudobna skupina exit z po 🙂 my sme ich mali na svadbe boli super kazdy sa bavil az do rano 🙂) nas vysli na 370 a kazdy ich chvalil skus pozriet na fb ich stranku 🙂

• Sponzor fóra
  • @darinka395  ahoj, a hrali EXIT aj moderne anglicke? myslim take volake najnovsie hity, nie abbu a pod 🙂 ja budem mat paru zahranicnych hosti a oni su ne moc ludovkovo zdatni 😃

• Dobry den pozrite nas profil mame v ponuke aj hudobnu skupinu

• @jianna_zzz  vies,co sa mi zda ze zahranicne nie..ale slovenske aj modernejsie, aj ludovky, 🙂 skus si ich pridat ku priateľom na fb Hudobna Skupina Exit a saich spytaj lebo pravdupovediac uz nepamätám 😃

• @darinka395  dakujeeeeem, idem im napisat a rovno sa spytat 🙂 ty si ale bola spoko vravis, tak je? 🙂

• @jianna_zzz  ano ja som bola veeelmi spokojna a aj manzel,hostia sa bavili az do rana a to je zaklad 🙂)

• Zdravím, skúste pozrieť náš profil Kapela Medley z Trebišova.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Husenica DJ
    Celé Slovensko
    Všestranný anglicky a nemecky hovoriaci DJ s dlhoročnými skúsenosťami, spoľahlivou technikou a profesionálnym vystupovaním.
    Zabavíme všetkých ľudí, 27r. praxe , pôsobnosť v 5 slov. rádiách profi zvuk. a svet. technika , MODEROVANIE , plazivý dym , detská show , bublinky ,

DJ + starejší,
     moderátor na svadby,Karaoke , plesy, firemné podujatia, Podsvietenie sály , stužkové, a hlavne výborná zábava tešíme sa na vás.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov