hudobna skupina ns jun 2020

26. jan 202050

Ahojte... Vedeli by ste mi odporúčať hudobnú skupinu na svadbu čo hrajú aj slovenské aj maďarské piesne. Najlepšie z východného Slovenska. Ďakujem 😊

• Dobrý deň, ponúkame DJ aj kombináciu DJ a harmonikár čiže 2v 1 s pozdravom Šenky.

• @csufi  duoaxis Ponúkame svoju multižánrovú hudobnú produkciu.Mega veľký repertoár starých aj nových moderných hitov, mnoho štýlov, ale takisto ĽUDOVKY z mnohých regionov Slovenska... Hity Kandráčovcov, Kollarovcov, Hity z relácií Všetko čo mám rad, Senzi TV, Repete.... Cigánske hity kapiel Kmeťo Band, David Band, Gypsy cháve...aťď. Ďalej pop, latino,rock´n roll, ak treba aj aaaj funky.... 😉 .....hud.rozpätie roky 50te až 2019.
    MAĎARSKÁ hud.produkcia :napr. hity od kapiel a interpretov :Omega, Zambó Jimmy, Balázs Fecó, Edda, Notár Mary, Piramis, Dupla Kávé, Mc Hawer, Magna Cum Laude, 3+2, Joly & Suzy, Kis Grófo, atď)

Konferance , práca s publikom, skladby na želanie.... live piano music, vyhlasovanie organizačných záležitostí( privítanie hostí, fotenie, príchod svadobnej torty, švedske stoly atd. všetko čo potrebujete 😎

Jazdíme po celom SK. okrem klasickej slovenskej hráme aj aj slovensko-maďarské, slovensko-české, a iné medzi-regionálne svadby.

Viac info na našom webe a takisto tu na profile MS

S pozdravom duo Axis - party music

• @duoaxis  ďakujem ale vás sme už kontaktovali a na 20.jun ste obsadený 😏

• Sponzor fóra
  • @csufi  aha,tak sorry mrzi nas ze Vam nemozeme vyhoviet nebol tam presny junovy datum.tak skoda...ale drzime palce.urcite najdete tu je mnoho dobrych a kvalitnych PRO

• @duoaxis  veď to je v poriadku nemyslela som to v zlom, moja chyba ze som nedala presný datum a aj to že sme sa neskoro zobudili 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dj, starejší a svadobný koordinátor s rozsiahlou ponukou a šestnásťročnými skúsenosťami.
    Ponúkame Vám profesionálne ozvučenie a trendové osvetlenie Vašej svadby, vrátane kvalitných DJ´s služieb podľa Vašich predstáv !
    DJ & Starejší Dondo
    Celé Slovensko
    Chystáte svadbu alebo inú spoločenskú akciu, rád Vám pomôžem kontaktujte ma email: mdesignstudio@azet.sk  0949667747
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov