Kapela na svadbu 1.6.2019, Prešov

žienky nevie niekto o dobrej kapele na termín 01.06.2019?(svadba bude v Prešove) tak aby sa aj vsetci zabavili.....obvolala som vsetkých a nic....obsadene vsetko...termín ponukaju na 08.06.2019 ak chceme, co robit ?nechcem posnut svadbu.... niektore veci zriesene a hlavne za salu zaloha uz isla :(
Odpovedať
Ak by sa naozaj nenašla kapela, išla by som do DJ, niektorí sú naozaj dobrí a vedia pustiť všeličo, pre rôzne vekové kategórie. A hlavne, je väčšia pravdepodobnosť že budú mať voľno.
Odpovedať
skusala si kapely len z okolia PO alebo aj inakade
Odpovedať
Môžeš skúsiť aj kapely od BJ, SK alebo KE ked v PO všetko obsadené. Minulý rok som bola na svadbe pri KE hrala skupina Decent a hrali veľmi pekne, len neviem odkiaľ sú, ale skúsiť môžeš.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkame kombináciu DJ a harmonikár čiže 2v 1, s pozdravom Šenky.
Odpovedať
Skupina Bicaver, Limit, Level, Family, Šarissky parobci, Problem
Odpovedať
DJ môj nastávajúci nechcel...pozerala som aj na skupiny z okolia Sniny, Humenné či Michalovce. No nakoniec to tak dopadlo, že si ešte vyberať môžeme a to z troch už sa len rozhodnúť pre tu správnu tak, aby sa hostia bavili. Ďakujem všetkým za ochotu a odpovede :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lauritas Dobrý deň ponúkame Vám svoju hudobnú produkciu Váš termín máme volný...Moderné hity, rôzne štýly, ľudovky, Repete.... zábava na " plný plyn " pre všetky vekové kategorie svadobčanov....ak ešte nie ste náááhodou absolutne pevne rozhodnutí, skuste pozriet našu stránku. S pozdravom duo Axis
Odpovedať
alegro z sk... ale tipujem ze obsadeni, nam nevysli
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?