Malá svadba a DJ

Ahojte :) prosim Vás aky máte nazor na malu svadby do 30 hosti a DJa? Budeme mať obrat a večer klasicky hostinu, fotograf, kamera všetko. Len neviem ako s hudbou..je to v pohode si na taku malu svadbu zajednať aj DJa? Pretože su u nas v rodine take nazory, že naco Dj keď nas bude len 30 ludi...ale co potom ked nie Dj. Však kto nam tam bude pustat hudbu? Aky mate nato nazor? Da sa vlastne dj zajednat aj na taku malu svadbu? Je to normalne? Zatial som na svadbe nebola tak neviem :/ ďakujem za všetky nazory :)
Odpovedať
Profilova fotka
bezne sa vyskytnem aj na svadbach o 20-30 ludoch. Zabava nie je fixovana na mnozstvo ludi, ale na ich nastavenie, ci sa prisli zabavit, alebo sa skor porozpravat. Potom taka svadba moze byt rovnako dobra, ako svadba s 80+ ludmi. Takze ak mate party rodinu, DJ bude urcite spravna volba :-)
Odpovedať
Ahoj,ak chces,aby sa ludia dobre zabavali a zatancovali,urcite by som volila DJ. Mnoho z rodiny ti povie,ze hudbu vie pustat aj on,ale ako to na svadbach byva,kazdy si vypije a uz sa hudba bude pustat hala-bala a nakoniec sa nezabavi nikto. Takze bud to dat na starosti naozaj zodpovednemu cloveku z rodiny alebo ist na istotu a najat si DJ :-) My sme mali mat najskor svadbu v malom rodinnom kruhu,ale DJ by som mala aj za tej okolnosti,ze nas bude 30.
Odpovedať
Profilova fotka
@jarka_stotka absolutny suhlas, je to presne tak aj podla mojich dlhorocnych skusenosti. Velmi vystizne napisane a naozaj cenna a uzitocna rada od nevesty aj pre mnohe dalsie svadobne dvojice, ktore budu mat podobnu situaciu. Dobra tanecna zabava a hudba zostava dlho v spomienkach, preto by som rovnako volil istotu dobrej zabavy v osobe spolahliveho, ustretoveho a kvalitneho Dj - a, ktory sa o tu dobru zabavu postara.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si vytvotili playlist na spotify a pustili sme to, zahrnuli sme vela abby a bony m a vsetci si zatancovali. Takze da sa to aj bez DJ ked sa chce.
Odpovedať
Je dobre mat, mas o starost menej, plus vie urobit aj funkciu moderatora/starejsieho. Hlavne ak ludia chcu tancovat, tak je jednoduchsie niekoho na to mat, aspon podla mna. Ale samozrejme, da sa zaobísť aj bez neho
Odpovedať
Ďakujem veĺmi pekne za nazori :) tak Dj určite bude :) dakujem krasne
Odpovedať
v Novych Zamkoch je jeden vola sa Dj kapusta.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?