Mali ste na obradu harfu a husle?

Mal niekto na obrade (+pred a po) kombinaciu husle a harfa? Paci sa mi to viac ako cisto slacikove trio/kvarteto ale niekoho osobna skusenost by bola tiez fajn :-D Cenu mi dali tiez dobru ale neviem ci sa mozem spoliehat ze to bude zniet ako nejaka ukazka na youtube..? =-) Kostol je mensi teda skor kaplnka takze s nedostatocnym ozvucenim by nemal byt problem.. Dakujem!
Odpovedať
my sme mali tiež menší kostol (kostol sv. juraja stará halič) a pred aj počas nám hral zbor z farnosti...a kombinácia husle a harfa to sa nedá ani opísať :) ale samozrejme aj iné nástroje mali a aj spievali...ja som také niečo ani nepočula a úprimne aj veľa svadobčanov ich chválilo a ostali z nich v nemom úžase...a to aj ľudia čo nechodia veľmi do kostola...takže za mňa ak iba husle a harfa tie budú tiež dobré..teda ak na nich budú hrať šíkovní ľudia :)
Odpovedať
@prosim ta odkial su a aka je cena mala by som tiez zaujem...dakujemaandrejjka
Odpovedať
@frotta no original to je Hummelovo kvarteto (docasne slacikove trio) a spytala som sa iba ci nevedia nakombinovat husle a harfu a dali mi cenu 200e plus cestovne naklady.. 15min pred obradom, pocas obradu a pocas gratulacii spolu cca 70min
Odpovedať
dakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?