Poraďte dobrú kapelu na svadbu na východe

Profilova fotka
Vaše skúsenosti, cena a pod. Dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@januelaa Esprit :)
Odpovedať
Alessis,cena okolo 550 eur..
Odpovedať
vrelo odporucam Maxel, cena 450 eur,ale uz im volaj cim skor, lebo su dost obsadeni...ich telefonne cislo najdes na nete,ale odporucam ti ich hudobne ukazky nepocuvaj,lebo ta to len odradi...na zivo je to krajsie...my sme ich mali a boli sme velmi spokojni...ak chces pridu hrat aj domov na vypytovanie a dokonca aj do kostola ci na urad (len ak chces) a na hostine vedia spravit velmi dobru zabavu, este aj pomedzi stoly chodia..ak vidia,ze sa hostia nudia alebo netancuju tak nieco vymyslia aby sa bavili :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ideal....uz som im bola na svadbe aj na kopu ich zabavach a aj mne budu hrat na svadbe :) vedia urobit zabavu...400 eur
Odpovedať
Profilova fotka
Rytmix..super cena 300e
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, skúste sa pozrieť na náš profil. ;) Sme z Trenčína a ponúkame profesionálnu živú modernú hudobnú prodkuciu, či už samostatne alebo v kombinácií s naším spriateleným DJ-om. Robíme celé Slovensko a ČR. Viac info je na našom profile alebo na našej oficiálnej stránke. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Duo Axis - party band - východ - ak ešte stále zvažujete....srdečne vás pozývame na svoj nový profil na tomto portáli, prípadne na našu webku. Hudobná produkcia slovenská, maďarská, česká, zahraničná - od oldies po najnovšie hity 2012 Ľudovky - východniarske, rusínske, zo západu, z pod Tatier ....z celého SK. bez nich to proste nejde ;-) Roma - čardáše. PRE CELÉ SLOVENSKO !!! Prajeme pekný a úspešný deň ;-)
Odpovedať
Ahoj Mosluc, chcem sa spýtať syn ma objednanú skupinu maxel , keď im píše dosť slabá komunikácia je s nimi, ale mňa zaujíma či ste mali od nich zoznam -repertoár čo hrajú a či sa dá vybrať repertoár. ďakujem za odpoveď
Odpovedať
Ak hľadáte niečo na ľudovú nôtu tak odporúčam Borievku a ak DJ tak ALT agentúru :) My sme ich mali a boli sme max. spokojní. Zabávali sa mladí aj starší :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
z vlastnych skusenosti odporucma duo Axis su skvely.. ;-)
Odpovedať
Dobrý deň, my Vám môžme vrelo odporučiť skupinu ECHO z Bardejova a okolia. My sme ich mali na svadbe a boli vážne supér. Zahrajú pesničky na želanie a všetko možné. Je s nimi supér zábava a majú široký repertuár. Takže keď skupinu z východu, jedine ECHO :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@dccka12 ahoj mozem sa opytat aka je ta bezkonkurecna cena a odkial je ta skupina live?
Odpovedať
@lessiie ahoj mozem sa opytat na nejaky kontakt a web stranku na skupinu ideal? su to oni? http://www.youtube.com/watch?v=TxPxtm... odkial su?
Odpovedať
@dccka12 ano, pozerala som, paci sa mi hlavne, ze spevacka vie zaspievat aj nieco novsie ako davno opocuvane pesnicky z 80.-90. tych rokov a ma aj dobry hlas, myslim, ze patri do uzkej skupiny, z ktorych sa budem rozhodovat:) a samozrejme aj cena je priazniva
Odpovedať
@dccka12 ano dakujem krasne :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?