Poraďte hudobnú skupinu na východe

Ahojte babenky,prosím poraďte nejakú dobrú hudobnú skupinu z východu,čo stojí za to...Museli sme zmeniť termín svadby a tú čo sme mali už objednanú nemajú voľný termín..Ďakujem krásne :-)
Odpovedať
skupina ESPRIT. funguju po celom vychode - chalani su z Michaloviec viac info v pripade zaujmu do mailu
Odpovedať
esprit.sk
Odpovedať
aj my sme ich mali, boli super
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali Excellent a tiež boli super, tuším z Vranova sú....a odporúčam aj Problem, oni sú tiež úžasní :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, skúste sa pozrieť na náš profil. ;) Ponúkame profesionálnu živú modernú hudobnú prodkuciu, či už samostatne alebo v kombinácií s naším spriateleným DJ-om. Robíme celé Slovensko a ČR. Vieme Vám sprostredkovať aj DJa samostatne. Viac info je na našom profile alebo na našej oficiálnej stránke.
Odpovedať
Profilova fotka
obľúbení sú aj Gerock, Rubín, Dass...so všetkými mám skúsenosti a sú úžasní...medzi týmito som sa rozhodovala aj ja :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja odporucam Esprit tiez...my ich este len budeme mat, ale su uzasniii!!!!
Odpovedať
Aj ja som ich chcela, no za rok 2013 si zapýtali 845 eur, mne sa zdá dosť :-(
Odpovedať
Baby, vám sa to nezdá veľa, alebo koľko zapýtali od vás?
Odpovedať
my budeme mat Radical...http://www.skupinaradical.sk/
Odpovedať
Mne sa najviac páči Pocit, Rubin alebo Rolland, sú to nie len úžasní hudobníci ale aj ľudia
Odpovedať
jednoznačne odporúčam Albions - sú suprovííííí, my sme ich mali a bola to super zábava :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@petanet a pre ktoru si sa nakoniec rozhodla? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam Esprit
Odpovedať
Profilova fotka
Duo Axis - party band - východ - ak ešte stále zvažujete....srdečne vás pozývame na svoj nový profil na tomto portáli, prípadne na našu webku. Hudobná produkcia /slovenská, maďarská,- ak je potrebna/ česká, zahraničná - od oldies po najnovšie hity 2012 Ľudovky - východniarske, rusínske, zo západu, z pod Tatier ....- podľa regionu v ktorom hráme, z celého SK. bez nich to proste nejde divoké Rómske - čardáše. príjemné ceny aj pri väčšej vzdialenosti PRE CELÉ SLOVENSKO !!! Prajeme pekný a úspešný deň ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ideal :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabriela1984 vieš, bolo to ťažké, no určite najlepší z tých, čo som písala sú Gerock...robia aj odpytovanie, hrajú od ľudoviek, cez repeťácke a elánovky až po najmodernejšie a dokonca ani nestoja veľa ... :D
Odpovedať
Profilova fotka
@petanet zato som sa pytala, lebo ja mam rezervovanych Gerock :-) tak som strasne zvedava ako to bude, lebo niekto hovori ze su super, iny zase ze nie! :-) Ja som ich na zivo nikdy nepocula hrat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tak skupina Excellent by stala za to, ale pred nedávnom ohlásili svoj rozpad ... ale ja odporúčam Chorus!...Majú super speváčku, robia skvelú zábavu, veľmi príjemná skupina a hrajú všeeeetko možnééé...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabriela1984 Ja mám s nimi veľmi veľa skúseností jak na plese, tak na zábave nejakej alebo svadbe...mne sa veľmi páčia :D
Odpovedať
@gabriela1984 my sme ich tiez mali na svadbe a boli uplne paradni...poslednu pesnicku dohrali az o 5 rano, potom sa zacali balit a to ich este cakala cesta domov...neopili sa, chodili pomedzi stoly, fakt super....z mojho pohladu nemali ani dlhe prestavky a ked sa ludia bavili a tancovali vzdy zahrali nejake pesnicky navyse... takze ja mam s nimi iba velmi pozitivnu skusenost a zazila som ich uz viackrat na nejakych prilezitostiach... naopak jedna kamaratka ich mala tiez po tom co ich videla hrat na nasej svadbe a ona spokojna nebola...ja som na jej svadbu bohuzial nemohla ist takze neviem v com bol problem... ja som sa pred svadbou velmi bala ze ako to s nimi dopadne lebo vela ludi malo take divne reakcie ked som povedala ze gerock...ze nie velmi dobra volba a ze sa opijaju a ze neprisli niekomu na svadbu atd...ale ako na kazdu skupinu najdes aj pozitivne aj negativne ohlasy ..
Odpovedať
@gabriela1984 ja mam tiez rezervovany gerock a presne ako ty som ich nepocula hrat nazivo zatial, iba z referencii... zatial som na nich nepocula zle spravy, prvu asi az minuly mesiac... tak som zvedava, ze ako to bude... mas svadbu predo mnou, tak potom som zvedava, ze co budes hovorit na nich ty...
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam Esprit:) Sice su drahsi,ale stoja za to
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?