Dobrý deň,
hladáme Dj-a na svadbu kde budú aj hostia z maďarska, takže by sa mohol orientovať trocha aj v maďarskej hudbe, plus byť zároveň aj moderátorom a sem-tam šplechnúť dačo aj po maďarsky. Svadobná hostina by bola v Rimavskej Sobote 3.10.2020 v hoteli Zlatý býk. Za odporúčania a ponuky vopred ďakujem
Dobrý deň, som starejšia z Tornale , s na mieru písaným textom v slovenskom a aj v maďarskom jazyku. mám pripravené rôzne hry. Viem zabezpečiť rôzne veci okolo svadby.
Krásny deň.
Dobrý deň,
síce nie sme DJ , ako požadujete, ale ponúkame Vám našu svadobnú slovensko - maďarskú produkciu, s ktorou jazdíme aj do RS a okolia, ďalej okresov LC, RV, NR, NZ, KN atd.
Aj kôli slovensko - maďarskej produkcii sme pármi vzhľadávaní v ráci celeho SK.
( robíme takisto číro klasické slovenské svadby a medzi-regionálne svadby - pre páry z rozličných regionov SK
PONÚKAME : *slov.-maďarský repertoár
*moderovanie slovensko-maďarsky*
*aj live piano music
*interaktívne vstupy s publikom
PONUKA REPERTOÁRU :
( rôzne štýly od svk a čs.popovej scény, cez oldies po hity posledných rokov)
*slovenský a český
*magyar
( pre slov-maďarské páry, ktoré majú pozvaných maďarsky hovoriacich hostí, alebo na želanie) napr. hity od kapiel a interpretov :
Omega, Zambó Jimmy, Balázs Fecó, Edda, Piramis, Republic, Demjén Ferenc, Ismerős Arcok, Dupla Kávé, Mc Hawer, Magna Cum Laude, Jolly és Suzy, Kis Grófo, Notár Mary, 3+2, atď)
zahraničná hudobná produkcia
ĽUDOVKY
z mnohých regionov SR aj západniarske a maďarské čardáše, Kollárovci, Kandráčovci
obľúbené relácie REPETE , VŠETKO ČO MÁM RÁD, SENZI TV,
divoké cigánske čardáše a hity ( Kmeťo Band, Gypsy Cháve, David Band
VIDEO UKÁŽKA : Nélküled - skupina DUO AXIS ( Ismerős Arcok cover )
https://www.youtube.com/watch?v=8aq6I...