Svadobný DJ Ivan Butko z Bratislavy. Neodporúčam

Profilova fotka
Ahojte vsetci,.. Rada by som sa podelila o zazit s tymto velmi vychyrenym DJ-om IVANOM z Bratislavy. Po dlhom hladani sme si ho vybrali kvoli tomu ze okrem DJovania by robil aj nieco ako starejsieho, jeho pristup bol normalny, hovoril nam ze nepotrebuje ani zalohu, a ani nic spisat[ziadnu zmluvu] a ze ked v pripade sa niekto iny vyskytne kto by ho chcel na ten isty termin ako sme mi ze potom nam zavola a ze dame zalohu. Tak od zaciatku roka sme v tom domneni ze mame postaranu o zabavu, mame Dj-ja, aj akoze starjsieho v jednom....az doteraz ked sme sa mu mi museli ozvat ze teda co sa deje, aby sme sa stretli a prediskutovali co sa bude hrat a tak.....lenze nam zahlasil ze on ma na praci nieco ine, ze jeho nezaujima to ze sme mali svadbu, ze ziadna zaloha nebola, ani zmluva...takze mame smolu...takze sme nasli dalsieho darebaka, ktory po rozhovore s mojim priatelom len koktal a nevedel vysvetlit preco zrazu nas nema zapisanych na ten datum....bohuzial nam z tochto vyplyva ze tento slaaavny DJ IVAN neni seriozny clovek, nezalezi mu na tom ked sa niekto s nim dohodne....takze ak niekto nechce takto pochodit ako mi,..necele 2 mesiace pred svadbou ;-( ...odporucame NEKONTAKTOVAT ho.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
hmm tak to mi je fakt luto...bohuzial je to stale Slovensko, a beha po nom vela nespolahlivych ludi. Dufam, ze niekoho este zozeniete, co bude na Vas termin volny..drzim palceky.
Odpovedať
ja som tak nejako napodobne pochodila 2 tydne!!!! pred svadbou (dufam ze hovorime o tom istom djovi, nechcem niekomu robit zlu reklamu)
Odpovedať
Profilova fotka
oliv.008 - tato tema je tiez o nejakom DJ Ivanovi, no neviem ci je to ten isty: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... a potom je tu este vseobecna tema ak niekto nie je na svadbe s niecim spokojny http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
oliv, som rada, ze sa tu baby dokážu podeliť aj s nefatívnymi skúsenosťami, mne si možno zachránila svadbu týmto príspevkom..... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ oliv, to mi je luto, je to neprijemne :( a podarilo sa vam zohnat noveho DJ? pozeram, ze svadba bude v TT, my sme mali odtial skveleho DJ...tak ak by si potrebovala, kludne sa ozvi, za pokus by stalo kontaktovat ho, ci nie nahodou volny
Odpovedať
mne sa to stalo sice v inej casti Slovenska a teda s urcite s inym DJ,ale viem ako sa citis.Drzim palce,aby ste to cim skor vyriesili :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
tomask - nechapem,ako mozes niekoho nazvat naivkou :-N ked sa niekto dohodne, ocakava istu serioznost a splnenie dohody...aj ked viem, ze v dnesnej dobe by sa malo vsetko zmluvne spisovat... ale predsa, stale sme v ocakavaní, že serioznost existuje..
Odpovedať
Profilova fotka
že do toho vstupuju, tomáš, tak i ústní dohoda je z právního hlediska dohoda, je-li svědek, je závazná a vymahatelná... ano, přes papír je vše jednodušší, ale stejně... pan je evidentně pěknej vychcánek :( oliv, držím palce, někoho najdete... kdoví, jak by hrál, když se takhle chová...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
tomáš, budeš mi věřit, že ano :-)? akorát na prstýnky byla objednávka, cena ústně a dodržena, i když měla být vyšší kvůli nečekaným obtížím při obrábění materiálu... květiny to samé... vše v pořádku, nikdo si toto nedovolil...
Odpovedať
tomask, sklamem ta, ale napriklad my sme mali zmluvu iba s foto+video , ostatok bol vybaveny dohodou,a vsetko klaplo ako malo, serioznost este predsa existuje...a este aby som neklamala, tak zmluva sa podpisovala so svadobnym salonom ;-) ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
a co kdyz jsem presity chlap a minuly tyden jsme si hrali na karneval... tezko soudit, ono cokoliv na netu je spekulativni.. co kdyz nevesta neni nevesta, ale zhrzena milenka... ale to je celkem jedno, obecne receno, i ustni dohoda jest dohodou... bohuzel, pak je tezke dokazovat... an druhou stranu je zvlastni, kolik na nej prislo stiznosti ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
neviem ci ide o toho isteho dj ivana ale mne sa stalo,ze dj mi povedal ze zalohu nikdy neberie tak to mu mam nasilu pchat peniaze?? potom sa mi 2 mesiace neozyval a 3 dni pred svadbou sa mi ozval, ze vsetko platiale to som uz nastatie mala zajednaneho ineho... kolkokrat za zivot si ludia objednavaju dj?? takze asi velmi malo ludi vie aj o tom ze treba platit zalohu resp. ze by to malo byt samozrejme...
Odpovedať
Profilova fotka
tomask ustna dohoda by mala platit uplne rovnako ako pisomna - ak je firma seriozna, tak to funguje, ak nie je, tak nefunguje ani pisomna (stavaju na tom, ze sa s nimi budes sudit? roky? veky?) - mali sme x-veci na svadbe len na ustnu dohodu bez nejakej zmluvy kocka nemusi byt ziadna naivka a myslim, ze by to chcelo omluvu za tych par riadkov vyssie, najma ak sam pises ze nevies ;-) btw to iste sa nam stalo s nasim panom starejsim (neviem si spomenut na meno stredoslovaka) - najprv si poziadal, ze potrebuje zaplatit ubytovanie - napadlo ho to par dni pred svadbou, ze by rad mal od nas toto gratis :-N za inych okolnosti by nam to snad ani nevadilo ale ak je limitovane to, kolko hosti mozem ubytovat, tak starejsi je skutocne kdesi na chvoste dokonca si trufol chciet ubytko uz o den skor - kedze je z daleka - co sme nemali ani my :-N a hostia prichadzajuci rozhodne z vacsej dialky ako on vo finale asi ani neunuval - az na nase zavolanie nam do telefonu povedal ze ma rodinne problemy a ze nepride, takze ludia su vselijaky verim, ze dj-a najdes ;-)
Odpovedať
Je zujimave ze na inom serveri tykajucom sa tiez svadieb, je velmi podobny (podotykam skoro rovnaky) prispevok na adresu tohoto Dj-a, ale na ine prihlasovacie meno, aj s inym datumom svadby. Takze, co ak sa Tomask nemyli ohladom nazoru, ze je to konkurencia tohoto Dj-a :)
Odpovedať
ahojte, nedavno som bola na svadbe v BA a hral tam tento DJ, neurobil ziadnu zabavu a mam pocit, ze svadbu si pomylil s diskotekou.takze strasne nikdy viac..
Odpovedať
Ja sa tiez pridam podla mna je ustna dohoda rovnako platna ako pisomna a rovnako verim ze nejaka serioznost a slusnost stale existuje. Drzim palce aby to dobre dopadlo.
Odpovedať
konkurence, obzvlaste neuspesna, nekdy umi byt zla :-| to, ze si ivzu dala tu namahu a zaregistrovala se na tomto foru jenom kvuli predchozimu prispevku, mozna take o necem svedci (treba se mylim :o)
Odpovedať
martina67 , IVZU je tu registrovaná od 4.septembra 2008, takže asi nie kvôli príspevku , ktorý bol napísaný 12.augusta 2009 ;-)
Odpovedať
To se musim IVZU omluvit :-) Ale uz jsem parkrat postrehla, ze se v podobnych pripadech casto objevi novy nick, ktery vehementne obhajuje jednu ci druhou stranu
Odpovedať
my sme mali niekolko mesiacov pred svadbou dohodnuteho DJ Kuklu, a ten nam tiez 2 tyzdne!!!!! pred svadbou zavolal ze nebude moct prist, aj napriek tomu ze sme davali zalohu. Odporucil nam ineho DJa ktory bol katastrofalny a tiez mal vsetko moderovat, ale on ledva povedal na celej svadbe jeden prihovor. hral si podla seba aj ked nikto netancoval. ten DJ kukla mozno mal nejake dovody preco nemohol, stava sa ok. ale podla toho dovodu co uviedol vedel uz dost dlho vopred o tom ze nebude moct prist ale neobtazoval sa nam to dat vediet dostatocne vcas, a tak sme museli brat uz aj DJa o ktoreho prave nemal nikto zaujem. :( ten DJ mi nepustil ani polnocne kolo pre nevestu, ktore tolko sluboval a ktore bolo pre mna dolezite, asi najdolezitejsie :( tym mmne aj skoro celej rodine pokazil svadbu, pretoze ked sme za nim aj chodili aby zahral aspon par ludoviek, tak len sluboval ze potom, potom... a mne potom ludia chodili na neho nadavat...:( preto mne aj tento pripada neseriozny :( bohuzial...
Odpovedať
ja som napisala len skusenost aku som mala s tymto Dj-om, inak dik monikaf26 ;-)
Odpovedať
My sme mali vsetko okrem zalohy na svadobne saty dohodnute ustne. A vybuchla nam fotografka! 3 dni pred svadbou, skoro som to nerozchodila :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Pekný deň všetkým. Tu je Dj Ivan. Som skutočný a moje meno je pravé. Všetci moji klienti sú so mnou spokojní. No nájdu sa aj nespokojný. To už tak chodí. Už dnes mám dvojitý dopyt na december 2020. To sa proste stáva. Kto zaváha, ten . . .
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?