Zháňam živú hudbu na svadbu 24.9.2016 v Košiciach

13. jún 201680

Dobrý deň,

zháňame živú hudbu na svadbu, termín 24.9.2016, Košice. Predstavy - hudobná skupina, ktorá zahrá mix - ľudové aj moderné piesne, poprípade kombinácia živá hudba, v pauzách formou DJ. Ak niekto ešte nemáte obsadený tento termín, neváhajte nás kontaktovať. Ak by niekto vedel niekoho odporučiť, budeme vďační. Ďakujeme.

Z a J.

• Dobrý deň pozrite náš profil máme kapelu ,cimbalovku ,dja ...termin zatiaľ volný

• @markxy  Ďakujeme, pozrieme sa, zvážime a ozveme sa ak bude vyhovovať.

• Nech sa paci sme dj i robime cele SR

• Sponzor fóra
  • Skúste chlapcov zo skupiny Fantom,myslím že neoľutujete....

• Zdravím skúste pozrieť náš profil Kapela Medley z Trebišova.

• Ahoj zanaa 🙂 Ja ti môžem odporučiť kapelu Extent. Hrajú výborne, majú speváčku a hrajú všetko možné, aj pre starších aj pre mladších 😉 Ak by si chcela kontakt, tak mi napíš správu a pošlem ti 😉

• Dobrý deň. Ja by som odporučila kapelu Family. Hrajú všetko čo chcete, aj ľudové, aj moderné. Dá sa s nimi na všetkom dohodnúť. Sú milí a ústretoví a vedia zrobiť dobrú zábavu. http://www.family.wbl.sk/

• Ja určite odporúčam RENDOŠOVCOV, sú skvelí 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Profesionálny Dj na svadby:hudobná produkcia,moderovanie,osvetlenie,ozvučenie,karaoke atď.
    Ak chcete váš svadobný deň urobiť ešte výnimočnejším, voľba dámskeho kvarteta je tá pravá! Ponuku vám ušijeme na mieru podľa vašich predstáv.
    DJ ORI & starejší/moderátor na svadby, rodinné oslavy,...
    Bratislava, Pezinok, Modra, Senec, Trnava, Nitra, Piešťany, Hlohovec
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov