Aby som niečo na svadbu nezabudla :)

Ahojte milé nevestičky,alebo aj tie,ktoré to už máte za sebou. Prosím vás moc poradte a napíste mi zhruba zoznam veci potrebných pre vybavenie svadbičky. Základné veci si už píšem a vybavujeme,ale predsa aby som na niečo nezabudla. Máme dátum, zhruba miesto,kapela a kostol - základ. Ostatné veci zhruba viem,ale budem rada,ak mi napíšete,čo ešte. A ktoré veci ako skoro začať vybavovať. Máme svadbu 4.6.2016 :) Dakujeeeeem moc moc moc :) teším sa na vaše navrhy.
Odpovedať
@majkakk ja by som v dalsom rade riesila fotografa, kameramana (ak chces) a dj-a, ... svadbu mas zaciatkom leta, leto je obddobie svadieb, ... takze cim skor sa o to zacnes zaujimat, tym vacsia sanca, ze si budes moct vybrat toho, koho chces ;-)
Odpovedať
@mo_tylik aaano vyborne,kameraman mi uplne vypadol :) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Tu, na MS je svadobný plánovač, opíš si z neho všetko do počítača a postupne si odfajkni všetko, čo už máš. Veľa šťastia. :-)
Odpovedať
bože až v júny? :D to hlavne nezabudni, že sa tam chceš vydať. to je tak daleko
Odpovedať
Profilova fotka
@kamanima preco si myslis ze je to skoro? Ja si to nemyslim napr. Kamoska vybavovala kamwramana tesne pred svadbou a nemala toho koho chcela .. Zistila som to tak ze ja som si ho zajednala rok dopredu a jasala ze ho chcela aj ona len uz nemal volny termin... Potom dost skoro som pisala dekoracnemu servisu oni ma kus vysmuali ze je to skoro ze sa mam ozvat neskor resp. ze to poriesime neskor ale co cert nechcel dva dni nato mi napisali ze ci ich fakt chcem ze presne na ten isty datum ich chce aj dalsia svadba takze ha si nemyslim ze je skoro zarezervovat si tych najlepich ludi v okoli :-) Moj nazor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam tiez v ten datum a tiez ma kazdy vysmieva ze co riesim ze mam zacat po novom roku..hlavne buduca svokrusa.. Dnes v jednom salone kde som chcela skusat saty ma odbili ze sa mam objednat neskor ze to je moc daleko...skusat mi nedali iba co som videla na figurinach...aj ked mali krasne saty za ten pristup ich nechcem.. :D
Odpovedať
my sme mali presne rok dopredu zajednané základné veci a pri niektorých (napr. hudba) už nemali voľné náš pôvodný dátum. A to sa neberieme v sezóne svadieb.
Odpovedať
Ja mam svadbu teraz v oktobri a salu som zajednavala uz v januari a to mali posledne 2 volne terminy, cele leto aj september uz bol obsadeny. DJ to iste volala som mu v januari a uz bol obsadeny na nas termin no nastastie sa nam ozval asi v marci ze sa mu nas termin uvolnil. Ak chces mat kvalitu tak urcite cim skor tym lepsie. Aj kolace mi kazdy vravel ze mam casu a musela som v marci 3 cukrarky obvolat. Teraz uz som spokojna 12 dni do svadby a ja viem ze mam vsetko co som chcela. Urcite sa da svadba zbuchat aj za 2-3 mesiace no vtedy musis robit kompromisy, vela kompromisov aspon ja si to tak nedokazem predstavit. :D
Odpovedať
@sabina554 ja som sa s prípravami pohla dva mesiace pred svadbou, tak asi pre to
Odpovedať
MIle nevesticky,dakujem za odpovede. Ano, mozno si myslite niektore,ze začínam dost skoro,aj ja sama som par krat prepadla takejto myšlienke,ale pri hladani hudobnikov som zistila,ze to vobec skoro nie je. Su veci,ktore ak ich chces mat podla svojich predstav a dobre,tak si ich treba zajednat naozaj skoro. A mne napriklad nie je jedno,kto mi bude na svadbe hrat. Doležite je mat aj kostol a salu,dobreho starejsieho a kuchara. Toto su pre mna podstatne veci,ktore nepockaju. Samozrejme,ze este nenakupujem vo velkom ozdoby,dekoracie,sviecky....na toto je naozaj este cas.Ale ja mam rada veci premyslene dopredu.....tak preto som uz teraz chcela navrhy,aby som si mohla skrtat,co uz mam. Ale ako mi poradila "snubenka75" ,tu na MS je planovac,ktory som si stiahla.....terat uz mam zoznam kompletny :) a zelam babenkam,ktore planujete este ako ja,aby sa vam vsetko vydarilo podla vasich predstav :)
Odpovedať
ja mam tiez "az" v juni, obzerali sme restiky, jednu sme si uz rezervovali a par dni na to, som sa dozvedela, ze niekto iny uz sa rozhoduje o tej "nasej" restike v ten isty termin. mame uz isty termin na urade, restiku, miesto na fotenie, fotografa - ti uz maju terminy aj na rok 2017
Odpovedať
@majkakk vôbec ale vôbec to nie je skoro ... my máme v apríli a ľutujem, že veľa vecí som si neobehala skôr, lebo teraz som už v robote a času mám málo na vybavovačky ..... kľudne hľadaj, kupuj, rezervuj, čo sa dá ... držím palce...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?